Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

A Ubisoft felvásárolta a Related Designs csapatát

A francia kiadó egy ideje már jelentős tulajdonrésszel bírt a fejlesztőcsapatot illetően, most azonban teljes egészében bekebelezte az Anno stratégiai sorozatot jegyző stúdiót.

2013.04.12. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Üzleti

A Ubisoft bejelentette, hogy teljes egészében felvásárolta a Related Designs stúdiót. Az 1995-ben alakult fejlesztőcsapat leginkább az Anno stratégiai sorozatáról ismert. A francia kiadó már eddig is birtokolta a tulajdonjog 29,95%-át, ám most a maradék 70,05%-ot is megvásárolta, így teljes egészében bekebelezte a csapatot. A beolvasztás nem lesz hatással a csapat jelenleg zajló munkáira, vagyis az ingyenes, böngészőben futó Might & Magic Heroes Online fejlesztésére, amelyen a szintén Ubisoftba olvadt Blue Byte csapatával közösen dolgoznak.
"A Related Designs nagy tapasztalattal bíró csapatának beolvasztása a Ubisoftba olyan lépés, amely által új szintre léphet az immáron hat éve tartó közös munkánk." - nyilatkozta Odile Limpach, a Blue Byte vezetője - "Rendkívül gyümölcsöző lehet ez az együttműködés, hiszen a két csapat mostantól még egyszerűbben tud erőforrásokat és tapasztalatokat cserélni. Közösen további nagyszerű játékokat tudunk majd elkészíteni, köztük a Might & Magic Heroes Online-t, amelytől azt reméljük, hogy idővel a Ubisoft elsőszámú ingyenes címévé növi ki magát."
Természetesen a Related Designs vezetője, Thomas Pottkämper is kifejtette véleményét:
"Örülünk, hogy a Ubisofthoz tartozunk. Ez a lépés hosszútávon is lehetővé teszi az együttműködést és további erőforrásokat tesz elérhetővé a csapat számára."

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.