Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Theme Park Studio néven készül új vidámpark-menedzser játék

A Kickstarter segítségével, közösségi finanszírozásból készülhet a Rollercoaster Tycoon szellemi utódja.

2013.04.13. 22:30 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Pantera Entertainment tegnap bejelentette Theme Park Studio című játékukat, amelyben ismét vidámpark-igazgatók lehetünk majd. A néhány hónapja már fejlesztésben lévő játék máris nagy érdeklődést váltott ki a műfaj rajongóiból. Számos eszközt kapunk vidámparkunk megszépítéséhez, ráadásul a hullámvasutakhoz egy külön kivitelezett, minden lehetőségre képes szerkesztőt kapunk. A fejlesztők ugyanakkor ügyelnek rá, hogy ne essenek át a ló túloldalára, így az átláthatóság nem látja majd kárát a rengeteg lehetőségnek. Kapunk egy új eszközt arra is, hogy egyedülálló attrakciókat fabrikálhassunk majd, ám ha fantáziánk nem a legtökéletesebb, arra az esetre is széles választék lesz az előre elkészítettek közt. Természetesen a környezetet is formálhatjuk majd, ráadásul a talajszint és minősége mellett a növényzetre is külön figyelmet fordítanak.
"Egy egyszerű közösségi projektnek indult a játék, mivel manapság senki sem készít ilyen témájú programot. A mi hozzáadott ötletünk egy olyan eszközrendszer kifejlesztése, amellyel csak fantáziánk szabhat határt a játékhoz hozzáadható funkcióknak. Mindenki megépítheti amiről mindig is álmodott, a mi technológiánk ezt teljes mértékben lehetővé teszi." - nyilatkozta Steve Fielding, a Pantera Entertainment elnöke.
A játékot ezen a Kickstarter oldalon tudjuk támogatni. Több mint egy hónap áll rendelkezésre a srácoknak a legalább 80000 dollár összegyűjtésére, és ehhez mi őszintén sok sikert kívánunk. ■Theme Park Studio
A legutóbbi Theme Park Studio cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!

Január végén rajtol a For Honor zárt bétája

Három napig tart majd a teszt, a dátumot új trailerben fedték fel.