Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Theme Park Studio néven készül új vidámpark-menedzser játék

A Kickstarter segítségével, közösségi finanszírozásból készülhet a Rollercoaster Tycoon szellemi utódja.

2013.04.13. 22:30 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Pantera Entertainment tegnap bejelentette Theme Park Studio című játékukat, amelyben ismét vidámpark-igazgatók lehetünk majd. A néhány hónapja már fejlesztésben lévő játék máris nagy érdeklődést váltott ki a műfaj rajongóiból. Számos eszközt kapunk vidámparkunk megszépítéséhez, ráadásul a hullámvasutakhoz egy külön kivitelezett, minden lehetőségre képes szerkesztőt kapunk. A fejlesztők ugyanakkor ügyelnek rá, hogy ne essenek át a ló túloldalára, így az átláthatóság nem látja majd kárát a rengeteg lehetőségnek. Kapunk egy új eszközt arra is, hogy egyedülálló attrakciókat fabrikálhassunk majd, ám ha fantáziánk nem a legtökéletesebb, arra az esetre is széles választék lesz az előre elkészítettek közt. Természetesen a környezetet is formálhatjuk majd, ráadásul a talajszint és minősége mellett a növényzetre is külön figyelmet fordítanak.
"Egy egyszerű közösségi projektnek indult a játék, mivel manapság senki sem készít ilyen témájú programot. A mi hozzáadott ötletünk egy olyan eszközrendszer kifejlesztése, amellyel csak fantáziánk szabhat határt a játékhoz hozzáadható funkcióknak. Mindenki megépítheti amiről mindig is álmodott, a mi technológiánk ezt teljes mértékben lehetővé teszi." - nyilatkozta Steve Fielding, a Pantera Entertainment elnöke.
A játékot ezen a Kickstarter oldalon tudjuk támogatni. Több mint egy hónap áll rendelkezésre a srácoknak a legalább 80000 dollár összegyűjtésére, és ehhez mi őszintén sok sikert kívánunk. ■Theme Park Studio
A legutóbbi Theme Park Studio cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.