Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bejelentették a FIFA 14-et

Ahogy az várható volt, ma lerántották a leplet a focis sorozat idei részéről. Az ősszel érkező új epizód több érdekes újítással készül.

2013.04.17. 16:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap már jelezte az EA Sports, hogy ma szándékoznak hivatalosan is bejelenteni a FIFA 14-et. Ez meg is történt, az új focis játék a szokásoknak megfelelően ősszel érkezik várhatóan PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, de a pontos platformlistát csak később teszik közzé a fejlesztők. Idén is igyekeznek több érdekes újítást is megvalósítani, ezek közé tartozik a tiszta lövés (Pure Shot) funkció, amely teljesen megreformálja a kapura lövés mechanikáját. Emellett új fizikai motor felel a labda valósághű mozgásáért is.
"A FIFA 14 a nagy futballmérkőzések élményét idézi a középpályán felépített akciókkal, feszültséggel és helyzetteremtéssel, valamint hihetetlen befejezésekkel. A FIFA 14 meccseinek lehetőségei kifizetődőek, az óriási gólok pedig valóban látványosak lesznek." - nyilatkozta David Rutter, a játék producere.
A tiszta lövés funkció teljesen átalakítja a helyzetek befejezését, így a leleményes játékosok a helyzetnek megfelelően változtathatnak a kapura lövés előtti taktikájukon. Az új lövéstípusok között a tiszta lövéseken túl a kibillentett lövések és az elsietett rálövések is szerepelnek. A labda új fizikai motorja a valóságnak teljesen megfelelően számolja ki a labda mozgását, legyen szó távoli lövésekről, lapos passzokról, vagy bivalyerős, szitáló labdáról. A játékmenet terén lesznek további újítások is: a labdavédés funkció lehetővé teszi, hogy fedezzük a labdát a cselek közben is, vagy izomból kibillentsék az ellenfelet a labda átvételekor. A mesterséges intelligenciát is továbbfejlesztik, mind a csapattársak, mind az ellenfelek oldalán, így logikusabb döntéseket hoznak, szorosabban fogják az embert. A védők felismerik a kínálkozó lehetőségeket, hogy támogatást nyújtsanak vagy visszaszerezzék a labdát. A támadók is új módszereket választanak a tiszta helyzetbe kerülés érdekében. A sprintelő labdavezetés is új megvalósítást kap, így már nagy sebességnél is képesek leszünk pontosabb irányváltásokra. A valósághűség érdekében labdavezetés közben változatosan érnek a játékosok a labdához, amelyre a technikai felkészültségük nagy hatással lesz. A karriermódban vadonatúj felderítői hálózat áll majd a menedzserek rendelkezésére. A felderítők egész évben az ígéretes tehetségeket figyelik, hogy az átigazolási időszakra a legátfogóbb képet kapjuk róluk.
A bejelentés mellé néhány kép és a VG247 jóvoltából az első trailer is megérkezett. ■

előző
következő
Bejelentették a FIFA 14-et
Bejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-etBejelentették a FIFA 14-et
FIFA 14
A legutóbbi FIFA 14 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Creativ3Form
Creativ3Form 2013.04.17. 16:20
Remekül hangzik, az összes újítás, reméljük MINDEN platformra megérkeznek, és EGYES verziók nem csak egy "majd jövőre" verziók lesznek. :-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.