Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Közeleg a Firefall nyílt béta időpontja

Az ingyenesen játszható akciójáték hamarosan minden érdeklődő előtt megnyitja kapuit.

2013.04.20. 11:30 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Red 5 Studios régóta tesztüzemben lévő játéka a Firefall végre nyílt béta időpontot kapott. A megjegyzendő dátum július 9., ettől kezdve bárki kipróbálhatja, min ügyködtek a fejlesztők számos hónapon keresztül. Ezzel együtt egy GYIK is megjelent a béta utolsó fázisát illetően, így akinek kérdései lennének, mindenképpen érdemes rápillantania. A jelenlegi játékosok és a készítők egyaránt nagyon várják a rajtot, hiszen bizonyára rengeteg új arccal fog bővülni a Firefall világa, így generálva egyre nagyobb és érdekesebb csatákat, valamint remélik, hogy többen ötleteikkel is beszállnak majd a játék későbbi formájának kialakításában. A stúdió természetesen a nyílt béta után is folyamatosan bővíteni fogja a játékot, a jelenlegi rendszerek mellett például a következőkre lehet számítani:

  • Szinteket lépő városok: A játékosok új bónuszokat és jutalmakat érhetnek el a nyílt világban, ha növelik egy nagyobb város szintjét helyi küldetések és összecsapások során.
  • A Melding felfedezése: A város szintemelésével speciális szállítóhajókat szerezhetünk be, amellyel eljuthatunk a New Edent határoló halálos Melding energiaviharába.
  • Chosen insták: A nyílt világban történő harcban szoríthatjuk vissza a chosenek idegen faját, ezúttal új, csataközpontú instancek megnyerésével.
  • Tárgykészítés és fejlődés: A játékosok további fejlesztésekre számíthatnak a crafting felületen és a battleframe fejlődésében (amely teljesen új UI felületet is kap).


A játék történéseit a megújult hivatalos oldalon tudjuk követni, aki pedig most azonnal belevágna a bétába, az alapítói csomagokkal teheti ezt meg. Ezek már csak limitált ideig érhetőek el, így ha szeretnétek az ezekben szereplő bónuszokhoz jutni, ne késlekedjetek. ■

Firefall
A legutóbbi Firefall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.