Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Közeleg a Firefall nyílt béta időpontja

Az ingyenesen játszható akciójáték hamarosan minden érdeklődő előtt megnyitja kapuit.

2013.04.20. 11:30 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Red 5 Studios régóta tesztüzemben lévő játéka a Firefall végre nyílt béta időpontot kapott. A megjegyzendő dátum július 9., ettől kezdve bárki kipróbálhatja, min ügyködtek a fejlesztők számos hónapon keresztül. Ezzel együtt egy GYIK is megjelent a béta utolsó fázisát illetően, így akinek kérdései lennének, mindenképpen érdemes rápillantania. A jelenlegi játékosok és a készítők egyaránt nagyon várják a rajtot, hiszen bizonyára rengeteg új arccal fog bővülni a Firefall világa, így generálva egyre nagyobb és érdekesebb csatákat, valamint remélik, hogy többen ötleteikkel is beszállnak majd a játék későbbi formájának kialakításában. A stúdió természetesen a nyílt béta után is folyamatosan bővíteni fogja a játékot, a jelenlegi rendszerek mellett például a következőkre lehet számítani:

  • Szinteket lépő városok: A játékosok új bónuszokat és jutalmakat érhetnek el a nyílt világban, ha növelik egy nagyobb város szintjét helyi küldetések és összecsapások során.
  • A Melding felfedezése: A város szintemelésével speciális szállítóhajókat szerezhetünk be, amellyel eljuthatunk a New Edent határoló halálos Melding energiaviharába.
  • Chosen insták: A nyílt világban történő harcban szoríthatjuk vissza a chosenek idegen faját, ezúttal új, csataközpontú instancek megnyerésével.
  • Tárgykészítés és fejlődés: A játékosok további fejlesztésekre számíthatnak a crafting felületen és a battleframe fejlődésében (amely teljesen új UI felületet is kap).


A játék történéseit a megújult hivatalos oldalon tudjuk követni, aki pedig most azonnal belevágna a bétába, az alapítói csomagokkal teheti ezt meg. Ezek már csak limitált ideig érhetőek el, így ha szeretnétek az ezekben szereplő bónuszokhoz jutni, ne késlekedjetek. ■

Firefall
A legutóbbi Firefall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!