Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Befellegzett a Whore of the Orientnek?

Az L.A. Noire-t fejlesztő Team Bondi már régen bezárt, a volt munkatársak pedig új stúdiót alapítva új játékba kezdtek. Ám a legújabb jelentések szerint komoly gondok merültek fel a fejlesztés körül.

2013.04.20. 13:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azzal együtt, hogy az L.A. Noire egy remek és néhány tekintetben nagyon innovatív játék lett, a fejlesztő Team Bondi körül kialakult botrány komolyan beárnyékolta a sikerét. A stúdió végül meg is szűnt, ám a munkatársak egy része új csapatot alapított és bele is fogott egy új projektbe. Ez a Whore of the Orient címet kapta, amelyről a bejelentés óta gyakorlatilag semmit sem lehetett hallani. A KMM Interactive annyit árult el a játékról, hogy a fent említett detektíves játékban is használt animációs technológiát kívánják hozzá felhasználni.
A napokban azonban baljós pletykák kaptak szárnyra, amelyek mind a projekt, mind az azt fejlesztő csapat végéről számoltak be. A hírek szerint ugyanis a csapatnak nem sikerült kiadót találni a játékhoz, amelyet saját erőből nem is képesek tovább finanszírozni. Ezért a fejlesztőket elküldik, a munkát felfüggesztik, de a projektet nem dobják a kukába, tovább keresik a megfelelő partnert. Ha sikerül megállapodásra jutni valakivel, az elküldött munkatársakat haladéktalanul visszaveszik. Egyelőre semmilyen hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem érkezett az üggyel kapcsolatban, de úgy tűnik, az ausztrálok felett ezúttal is összegyűltek a fellegek. ■

Whore of the Orient
A legutóbbi Whore of the Orient cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!