Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Realm a Kickstarteren

A játékos közösségtől igyekszik anyagi támogatást szerezni első önálló kalandjátékához az Atomhawk Design.

2013.04.24. 14:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Realm címet kapta az Atomhawk Design első önálló játéka. A projekt egyelőre anyagi támogatásra vár, amelyhez természetesen a Kickstartert veszik igénybe a fejlesztők. 195 000 dollárt szeretnének összekalapozni, hogy a játék elkészülhessen, de nem utasítanak vissza ennél több pénzt sem. A megfelelő támogatásért cserébe bővebb tartalmat, több célplatformot és több zenét ígérnek. Egyelőre még 27 nap hátra van a kampányból, az eddigi közel 900 adományozó 19 000 dollárt dobott összeg, tehát néhány nap alatt a kívánt össze 10%-át. Az Atomhawk Design neve valószínűleg csak keveseknek lehet ismerős, pedig a brit art-stúdió olyan játékok elkészítésében segédkezett az elmúlt években, mint az új Mortal Kombat, a DMC Devil May Cry, a Dead Island, a Driver: San Francisco, az Injustice: Gods Among Us, vagy épp a Sniper: Ghost Warrior 2 és a Mass Effect.
Első önálló projektjük egy kalandjáték lenne, amely a távoli jövőben, a természet által visszahódított észak-angliai területeken játszódik. Az emberiség eddigre csak kis létszámú, elszigetelt közösségekbe tömörülve létezik, sokkal egyszerűbb életet élnek, amelyre nincs hatással semmiféle technológia és tudomány. Ezek helyét ismét a misztikum és a mágia vette át. A történet főszereplője Sarina, egy önfejű, fiatal lány, aki elhagyja az otthona nyújtotta biztonságot, hogy gyógyírt keressen beteg édesanyja számára. Utazása során összebarátkozik a legendás kő gólemmel, Toruval, aki jámbor, de erős. Ketten indulnak útnak egy elfeledett város felé, ahol a legendák szerint egy olyan növény virágzik, amely csodás gyógyító hatással bír. Ám, mikor megérkeznek az elhagyott városba, felélesztenek egy régen szunnyadó sötét erőt, fura, növényszerű lények veszik üldözőbe őket.
A játékmenet során mindkét karakter felett átvehetjük az irányítást, mindketten különböző képességekkel bírnak: Sarina okos és gyors, viszont nagyon sebezhető, magassága végett pedig egyedül képtelen megközelíteni bizonyos helyeket. Toru, aki nem emlékszik a múltjára, rendkívül naiv, könnyen elkalandozik. Bár lassú, hatalmas erejének köszönhetően szinte bármilyen veszéllyel képes dacolni. Kettejük képességeit és tulajdonságait okosan használva kell a játék során feladványokat megoldanunk.
Mivel egyelőre a projekt sorsa a Kickstarter kampány sikerétől függ, sem a végleges célplatformok, sem pedig a megjelenési dátum nem ismert. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.