Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Island: Riptide launch trailer

A tengerentúlon mától vásárolható meg a zombis akció-szerepjáték, míg hozzánk holnaputánra ér ide. Ennek apropóján megérkezett a launch trailer.

2013.04.24. 15:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A külföldi magazinok már beszámoltak élményeikről a Deep Silver és a Techland legújabb játékával kapcsolatban. A Dead Island: Riptide vegyes pontozásban részesült, összességében pedig közepes eredményt produkált. A legtöbben azt kifogásolták, hogy alig változott egy keveset az első részhez képest, az új helyszín nem elég változatos, illetve ezúttal is hemzsegnek a hibák a játékban. Ezzel együtt továbbra is egy kellemes, és jól kitalált zombis alkotásként jellemzik.
A tengerentúlon a mai naptól vásárolható meg, míg hozzánk április 26-án ér el a paradicsomi környezetbe ültetett zombivadászat, ezért a fejlesztők ma bemutatták a launch trailert. ■

Dead Island: Riptide
A legutóbbi Dead Island: Riptide cikkek, hírek

hozzászólások (5)

Skorpio90
Skorpio90 2013.04.24. 17:02
Pont az lett végül akkor, amitől féltem. Semmi újdonság. Pedig tökre adta volna magát a dolog: fejlesztett harcrendszer (tudom, kontrolleren volt analóg harc, azt kicsit kibővítve, kombókkal megtűzdelve Pc-n is), egy rakás új képesség, fegyver, új, változatos helyszín (akár egy nagyváros), kicsit életszerűbb történetmesélés.
GeryG
GeryG 2013.04.24. 17:07
Legyünk őszinték. A 38575932434. zombis játék.
Mégis mi egyebet lehet még ehhez kitalálni? :)
Félek, az általad leírtak önmagukban nem jelentenének már akkora élményt. Szerintem egyszerűen eljött az ideje, hogy végre hanyagoljuk a zombis témát. Mint anno a VH-s játékok. Egy ideig csak az ment, meg is unta mindenki. Az elmúlt néhány évben alig jelent meg egy-két alkotás a témában, ami pont azért jó, mert előbb-utóbb hiányozni fog az embereknek és akkor lehet megint újítani, stb. Ugyanez ráférne már a zombikra is...
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.04.25. 22:06
Egyetértek az előttem szólóval. A Left 4 Dead megjelenése előtt nem volt szinte semmi, a Resident Evil és a Land of the Dead játékadaptációi voltak "a" zombis játékok, meg néhány jó pofa indie flash hentelde. Aztán jött a Left 4 Dead, a Call of Duty (és ezzel együtt az összes CoD klón) zombi módja, a Dead Rising 2, az indie zombis játékok, és egyszerűen ott tartunk, hogy a könyökünkön jön ki a műfaj.

A Dead Islanddel kapcsolatban nekem elsősorban nem a hibákkal volt gondom, azok ellenére is végigvittem egy karakterrel. Igazán az ábrándított ki, hogy az előzetesek ellenére egy xedik sandbox FPS-t kaptunk, amiben egyedül a fegyverek fejlesztése és az ellenfelek brutális csonkítása volt újdonság, az is unalmassá és monotonná vált a harmadik fejezetre, a kiábrándító befejezésről, és a szánalmas főellenfélről pedig már inkább nem is beszélnék. A cuccnak pedig nem volt hangulata, extra hosszú Left 4 Dead pálya volt, felszínes, felejthető karakterekkel és rémesen gyenge sztorival. A legendás "kislányos" trailer után sokkal de sokkal többet vártam.

Hogy a Riptide semmi lényegi újítást nem hoz, már az első hosszabb gameplayek után sejthető volt, nem véletlen, hogy később a készítők is "standalone kiegészítőre" cserélték a "folytatás" megnevezést. Némelyik kritika szerint viszont nemhogy semmit sem javított, egyenesen rosszabb az eredetinél.
GeryG
GeryG 2013.04.25. 22:18
Azért egy jó dolog volt az első részben (vagy alapjátékban, ahogy tetszik): az intro zenéje! :D
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.04.25. 22:40
Ja, az egész introt jól eltalálták, kár hogy a tutorial/bevezető után elpárolgott a hangulat.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.