Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Mars: War Logs

A mai napon megérkezett a jövőben játszódó akció-sci-fi, amelyben a vörös bolygón kell helytállnunk. A megjelenés apropóján bemutatták a launch trailert is.

2013.04.26. 19:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az előzetes terveknek megfelelően ma megjelent a Spiders Studio sci-fi szerepjátéka, a Mars: War Logs. A történet egy az egész bolygót megrázó katasztrófa utáni évszázadban játszódik, a kolóniák maradékai egymással harcolnak a legértékesebb anyagért, a vízért. Mi Royt alakítjuk, aki belecsöppen ebbe a könyörtelen polgárháborúba. Ahogy haladunk előre a történetben, különféle képességekkel ruházhatjuk fel, ezek segítségével egy bizonyos harcmodorra specializálhatjuk. A játékban lehetőségünk lesz megalkotni egyedi felszereléseinket, fegyverünket és páncélzatunkat is. A különféle személyekkel történő társalgás során oda kell figyelnünk, hogyan viselkedünk, hogyan reagálunk, ugyanis általános habitusunktól függ mindenkori megítélésünk is, ez pedig komolyan befolyásolja a későbbi eseményeket is.
A játék PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült el, de utóbbi kettőre egy picit később érkezik meg. A PC-s megjelenés apropóján bemutatták a launch trailert is. ■

Mars: War Logs
A legutóbbi Mars: War Logs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.