Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nyitott világú akció-kalandjátékon dolgozik a Monolith?

A F.E.A.R. és a No One Lives Forever játékokról ismert fejlesztőcsapat az elsők között dolgozhatott a PlayStation 4 egy korai változatával. Az új, még be nem jelentett projekt a jelen generáció mellett a következő generációs konzolokra is elkészül.

2013.05.04. 12:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Warner Bros. fennhatósága alá tartozó Monolith csapata korábban olyan játékokról vált ismertté, mint a No One Lives Forever vagy a F.E.A.R. sorozatok. Egy LinkedIn profil bejegyzése alapján a csapat jelenleg egy még be nem jelentett projekten dolgozik, amely a jelen generáció mellett a következő generációs konzolokra is elkészül. A csapat az elsők között dolgozhatott a PlayStation 4 egy alfa változatán. A projektről természetesen csak nagyon keveset lehet tudni, de a jelek szerint egy nyitott világú akció-kalandjátékról lehet szó. A saját fejlesztésű LithTech Engine egy továbbfejlesztett változata dolgozik alatta, amely már olyan DirectX 11 effekteket is támogat, mint a Tessellation. Egyelőre sem a kiadó, sem a fejlesztőcsapat nem reagált a hírre, így a hivatalos megerősítésre - vagy cáfolatra - még várnunk kell. Nem kizárt, hogy az E3-ra időzítik a leleplezést. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!