Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Folytatást kaphat a Far Cry 3: Blood Dragon

Talán a készítők sem számítottak akkora sikerre, amekkorát a Far Cry 3 önálló kiegészítője aratott. Mind a kritikusok, mind a rajongók oda vannak érte, így felmerült egy folytatás ötlete.

2013.05.06. 21:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Meglepően nagyot szólt a Far Cry 3: Blood Dragon. A kritikusok és a rajongók is egyöntetűen kikiáltották az év eddigi legkellemesebb meglepetésének. Ekkora sikerre talán a készítők sem számítottak, ám ennek láttán máris felmerült egy esetleges folytatás ötlete. Erről Michael Biehn, a történet főszereplőjének szinkronja számolt be, akit a kreatív igazgató, Dean Evans hívott fel.
"Dean felhívott előző este, nagyon fel volt pörögve. Holnap jelenése lesz egy értekezleten, azt hiszem, az egészből önálló franchise-t akar csinálni. Folytatásban gondolkozik." - mesélt a színész a napokban lezajlott telefonbeszélgetésről. Az értekezlet valószínűleg az óta már le is zajlott, de az ott elhangzottakról egyelőre semmit sem lehet tudni. Mindenesetre biztatóak a jelek, talán idővel önálló sorozattá nőheti ki magát Rex Power Colt kissé elborult története. A mi beszámolónkat errefelé találjátok. ■

hozzászólások (2)

Brash
Brash 2013.05.06. 22:30
Imádom ezt a játékot igazán kellemes. Szétröhögtem rajta magamat állati.
Még többi ilyet !!
Dark Archon
Dark Archon 2013.05.07. 12:33
Engem az egész játék meglepetésként ért, de annál jobban szórakozom vele. Azért remélem, hogy a folytatásban már kevésbé lesz neon minden, mert bármennyire is jó a játék, a neontól és a sötétségtől egy idő után kifolyik a szemem.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.