Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes bővítés a The Showdown Effecthez

A mai napon bőséges tartalmi frissítés érkezett az Arrowhead Game Studios többjátékos módra kihegyezett akciójátékához. A frissítéssel új helyszínek, karakterek és kosztümök kerültek a játékba.

2013.05.07. 21:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március elején jelent meg az Arrowhead Game Studios oldalnézetes akciójátéka, a The Showdown Effect. Az érdekes alkotás az akciófilmes klisékből táplálkozik és kifejezetten a többjátékos módra van kihegyezve. A mai nappal méretes frissítés érkezett hozzá, amelyben ingyenes plusz tartalmakhoz juthatunk.
Két új helyszínnel gazdagodunk, amelyek a találó South Eastwood és a Fort Fiesta neveket viselik és mindkettőt a klasszikus spagetti western filmek ihlették. Két új hős csatlakozik a gárdához: Telma Vaine a brit szuperkém, aki álcázó berendezéssel és éles pengékkel támad, valamint Dr. Johnny Bionic, akinek minden nap harcolnia kell, hogy féken tarthassa robotkarját, különben az mindenkivel végezne a földön. A fentieken túl egy sor új öltözék is vár a játékosokra. A frissítéshez egy vadonatúj trailer is társult, ezt lent tekinthetitek meg. Aki még nem vásárolta meg a játékot, az most 50%-os kedvezménnyel juthat hozzá a Steam áruházában. ■

The Showdown Effect
A legutóbbi The Showdown Effect cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.