Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2022-ig biztosan lesz FIFA sorozat

Az EA Sports és a FIFA meghosszabbította szerződését, így a következő kilenc évben biztosan elkészülnek a sorozat aktuális epizódjai. Az idei rész a hírek szerint nem szeptemberben, hanem októberben kerül a boltokba.

2013.05.09. 14:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az EA Sports bejelentette, hogy mindenben sikerült megegyezniük a FIFA képviselőivel, így 2022-ig meghosszabbították a szervezetek közötti szerződést. Ennek értelmében a következő években nem lesz jogi akadálya a népszerű focis játék aktuális epizódjainak, valamint továbbra is elkészülhetnek a világbajnokságok saját játékai és folytatódhat a FIFA Interactive World Cup is.
"Az EA Sports 1993-ban készítette el az első FIFA licences videojátékát, az együttműködésünk pedig húsz év után is erős. Sorozatunk a minőség és az innováció mércéje lett a sportjátékok terén, a következő években pedig szeretnénk még több fogyasztóval megismertetni a FIFA márkanevet." - nyilatkozta Andrew Wilson, az EA Sports vezetője.
A sorozat legújabb epizódja, a FIFA 14 is igyekszik tovább csiszolni az előző részek által kialakított játékmeneten. Az elmúlt napokban érkezett hírek szerint azonban az előző években bevett szokással ellentétben az új rész nem szeptemberben, hanem október 4-én kerülhet a boltok polcaira. ■

FIFA 14
A legutóbbi FIFA 14 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.