Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két új független alkotás és egy halhatatlan klasszikus a GoG.com oldalán

Már megvásárolhatóak a Reus, a The Night of the Rabbit független játékok, amelyek mellé egy igazi klasszikus, az Anvil of Dawn is csatlakozott a népszerű online áruház kínálatában.

2013.05.18. 11:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Good Old Games folyamatosan bővíti a kínálatát. Az oldal eredetileg a nagy klasszikusok újbóli kiadására szakosodott, amelyeket mind felkészítettek a mai operációs rendszerekre, így mindenki újra élvezhette gyermekkora meghatározó játékait. Idővel azonban az áruház egyre több új játékot is felvett a kínálatába, amelyek között rengeteg független alkotás található. Most két ilyennel gazdagodott a lista, amelyek mellé egy halhatatlan klasszikus is társult.
A Reus az istenszimulátorok táborába tartozik. Négy óriás irányítását vehetjük át, akikkel kedvünkre alakíthatjuk a bolygót. Mindegyik óriás más képességekkel bír, általuk hathatunk az őslakosokra: támogathatjuk őket, de meg is büntethetjük, ha arra van szükség. A játék május 23-ig 10% kedvezménnyel vásárolható meg.

A The Night of the Rabbit a német illetőségű Daedalic Entertainment legújabb kalandjátéka. A megjelenésre május 27-én kerül sor, de már előrendelhetjük a játékot, így ajándékba kaphatjuk a stúdió egy korábbi kalandjátékát, a Deponiát is.

A fenti két új játékon túl egy lassan húsz éves klasszikus is megvásárolható az online áruházban. Az Anvil of Dawn egy labirintusban játszódó szerepjáték, amely eredetileg 1995-ben jelent meg. Érdekessége, hogy nem tapasztalati pontok alapján fejlődhetünk benne, hanem a dolgok működésének megtanulása révén.

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.