Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hamarosan rajtol a Survarium zárt alfa tesztje

A fejlesztők folyamatosan küldik a meghívókat a játékosoknak, céljuk, hogy egyszerre legalább 200-an legyen a szervereken.

2013.05.18. 11:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Survarium egy nyitott világú MMO akciójáték lesz, amelyet a S.T.A.L.K.E.R. szellemi örökösének tekintenek. A Vostok Games jól halad a fejlesztéssel, amely remélhetőleg nem tart majd olyan sokáig, mint az elődé. Hamarosan kezdetét is veheti az első zárt alfa teszt, amelyre már folyamatosan küldik a meghívókat a játékosoknak.
"Első körben ezer meghívót küldünk ki. Azt szeretnénk, ha az alfa teszt korai szakaszában már legalább 200 játékos lenne a szervereken éjjel és nappal. Tudjuk, hogy nem minden meghívónk ér célba a játékosoknál, így egészen addig fogjuk küldözgetni a meghívókat, amíg össze nem gyűlik a megfelelő létszám." - olvasható a fejlesztők közleményében.
Az alfa teszt során a játékosok a csapatalapú PvP módot próbálhatják ki, amelyről hamarosan egy új trailerben mesélnek bővebben a készítők. Egyelőre csak két frakció, a Scavengers és a Black Market választható, akikkel a Vostok Radar Station területén küzdhetnek a felek. Frakciónként három felszereléscsomag lesz választható, az alfa tesztben összesen 11 fegyver kap helyet. A felhasználói felület egyelőre nem a végleges, azt folyamatosan fejleszteni fogják a jövőben.
Az alfa teszt során nem lesz módja a játékosoknak szabadon bejárni a világot, nem lesz kooperatív mód, perkek, az anomáliák nem sebeznek, valamint nem kutathatunk értéktárgyak után. Ezzel szemben a játékosok gyorsabban fejlődhetnek, és mindig elegendő pénz áll majd rendelkezésükre, hogy pótolják a lőszerkészletüket. A Survarium egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén megjelenik. ■

Survarium
A legutóbbi Survarium cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.