Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Xbox Reveal Event élő közvetítés

Élő tudósításunk az esemény videostreamje nyomán.

2013.05.21. 19:00 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Microsoft

Elkezdődött Redmondban a Microsoft Xbox Reveal Event címet viselő rendezvénye, amelyen bemutatásra kerül az új Xbox. Ebben a hírben fogjuk folyamatosan közvetíteni a történéseket, hogy aki nem követi élőben a videostreamet az xbox.com oldalon, az is értesüljön mindenről, ami fontos. A rendezvény helyszíne ez az óriási sátor, amelyet a Microsoft főhadiszállásánál állítottak fel:

Xbox Reveal Event élő közvetítés

19:03 Don Mattrick, a szórakoztatásért felelős részleg elnöke nyitja meg a rendezvényt. Az X360 méltatása után bejelenti az új készüléket, az Xbox One-t. (Minden eddigi névtipp tévedésnek bizonyult...)
19:10 Egy rövid bemutató video után Yusuf Mehdi váltja Dont, aki élőben prezentálja a konzol egyes képességeit, a hangvezérléssel kezdve. 1-2 másodperc késleltetéssel már meg is teszi a gép azt, amit kér, gyorsan vált böngésző és tévénézés között. A főképernyőre pedig karmozdulattal megy vissza bármikor. A Snap Mode segítségével akár filmnézés közben egy popup ablakban használhatjuk a böngészőt, vagy akár a Skype-ot, amely csoportos videóhívási lehetőséggel rendelkezik az Xbox One-on. (Mondjuk arra kíváncsiak vagyunk, hogy ha hangosan szól a film, akkor közben hogyan működik a hangvezérlés...)
19:16 Tévéműsor is kerül a konzolba, Xbox One Guide néven (bár ez nem tudom, lesz-e itthon). "Watch CBS", "Show the Guide", "Xbox favourites" és hasonló parancsok hangzanak el, a kép pillanatokon belül vált a kért csatornára, vagy vissza a műsorlistához.
19:19 Marc Whitten érkezik, aki a gép paramétereiről beszél. Nyolcmagos processzor, 5 milliárd tranzisztor, 8 GB RAM, wi-fi direct, Blu-ray meghajtó, 500 GB HDD, csendes működés.
19:23 Új kinect szenzor érkezik az Xbox One-nal: 30 fps színes képrögzítés, 1080p felbontás, még jobb mélységérzékelés, mozgásunkat pedig még részletesebb csontvázzal modellezi.
19:25 A kontroller is megújul, és a SmartGlass funkciók is megmaradnak, hogy tabletről vagy okostelefonról vezéreljük a konzolt.
19:26 15 ezer szerver szolgálja ki jelenleg az Xbox Live szolgáltatást, ezt ebben az évben 300 ezerre bővítik, többek közt hogy a felhő funkciók gördülékenyen működjenek. Egyik új opcióval felvehetjük a játékot, amivel játszunk és megoszthatjuk a videót.
19:28 Andrew Wilson érkezik az EA-től, és az EA Sports Ignite-ről beszél, készül FIFA, Madden NFL és UFC az új Xboxra. A FIFA 14 Ultimate Team játékmódja ráadásul Xbox One-exkluzívnak ígérkezik.
19:37 Forza Motorsport 5 trailer fut. A látvánnyal tuti, hogy nem lesz gond.
19:40 A Remedy új (várhatóan Xbox One exkluzív) játéka: Quantum Break!
19:43 Nancy Tellem a színpadon, aki felkonferálja Bonnie Rosst, aki felkonferálja Steven Spielberget, aki a készülő Halo sorozatról beszél
19:51 Még idén érkezik az Xbox One, de ennél többet nem árulnak el: majd az E3-on!
19:52 A Call of Duty: Ghost DLC-i is Xbox-exkluzívként jelennek meg először, csak később a többi platformra
19:55 A CoD: Ghost bemutató egyelőre várat magára, helyette a fejlesztőkkel készült interjú látható
19:57 A jelek szerint végre teljesen dinamikus, rombolható CoD pályákra számíthatunk, ágyő "rakétaálló" karton dobozok!
20:00 A Call of Duty: Ghost került összehasonlításra a Modern Warfare 3-mal. Ég és föld. Az új játékban még a köröm alatti piszok is látszani fog.
20:02 ÉS MEGJÖTT A CALL OF DUTY: GHOST játékmenet bemutatója!
20:04 A trailerrel véget is ért a bemutató, az online közvetítés a trailer végén átváltott egy visszaszámlálóra, amely a húsz nap múlva kezdődő E3-ig tart! Köszönjük a figyelmeteket, szép estét! ■

hozzászólások (17)

GustyX
GustyX 2013.05.21. 20:08
Wtf????
Ennyi???
gregmerch
gregmerch 2013.05.21. 22:12
Most én vagyok a figyelmetlen, vagy ár és a boltokba kerülés dátuma tényleg nem lett nyilvánosságra hozva?
Madrac
Madrac 2013.05.21. 22:16
Nem lett.
Dino
Dino 2013.05.22. 09:52
Csak egy kb. időpont: "19:51 Még idén érkezik az Xbox One"
gregmerch
gregmerch 2013.05.22. 12:22
Köszi Dino.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.