Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktól

Újabb játékot jelentett be a Techland, amelyben ismét az élőholtak játsszák a főszerepet, ám ezúttal egy trópusi sziget helyett a Favelák között kell megküzdenünk velük.

2013.05.23. 18:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Techland munkatársai egy pillanatig sem unatkozhattak az elmúlt néhány évben, de a 2013-as év kimondottan sűrűnek tűnik számukra. Április végén jelent meg a Dead Island: Riptide, a napokban pedig a Call of Juarez: The Gunslinger, amely a stúdió jelenleg futó két legismertebb sorozata. Emellett május elején jelentették be, hogy készül a Hellraid, amely a középkorba röpíti a horror iránt fogékony játékosokat.
A stúdió a jelek szerint nem képes elszakadni a zombiktól, hiszen a fent említett játék rövidke trailerében is csak csontváz és élőholt harcosok támadtak ránk. Ma pedig bejelentették, hogy készül a Dying Night, amelyben ismét a zombik jelentik majd a fő veszélyforrást.
A játék sok elemet hoz át a halott szigetről, az ellenfelek mellett ezúttal is többnyire közelharci fegyverekkel leszünk felszerelve, amelyeket mi magunk szerelhetünk össze. A játékmenet gerincét a nappalok és éjszakák váltakozása adja majd, hiszen nappal többnyire utánpótlásért, élelemért, felszerelésért és hasonlókért fogunk kutatni egy szabadon bejárható, nyílt világban, míg éjszaka az életünkért kell harcolnunk. A bejelentés mellé néhány kép is társult, amelyeket úgy lehetne összegezni, mintha a Max Payne 3 helyszínét összekevernénk a Mirror's Edge ugrálásával, a Condemned: Criminal Origins fegyvereivel és a Dead Island szörnyeivel. A látvány ezzel együtt kellemesnek tűnik, bár mozgásban még nem láthattuk a játékot.
A premierre még várnunk kell, az leghamarabb 2014-ben lehet esedékes. Akkor PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra jelenik meg. ■

előző
következő
Dying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktól
Dying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktólDying Light - a Techland nem tud elszakadni a zombiktól
Dying Light
A legutóbbi Dying Light cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Drukala
Drukala 2013.05.23. 19:15
Jónak ígérkezik, ahhoz képest, hogy mennyire telített a piac nekem hiányzik egy igazán jó kis sandbox zombis játék, a Dead Island elmaradt a várakozásaimtól, az Armának van épp elég baj a Day Z nélkül is, a The War Z-t meg ízekre szedték és nem ok nélkül.
gored666
gored666 2013.05.23. 20:53
Gyanítom az Arma3-ból lesz Dayz különálló.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.