Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Darkwood trailer

A rendkívül ígéretes horror játék új videóval jelentkezett. A megjelenésre sajnos még sokat kell várnunk.

2013.05.28. 21:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március elején jelentette be a független Acid Wizard Studio, hogy készül a Darkwood, amely az akkor bemutatott trailer alapján egy elképesztően hangulatos horrorjátéknak tűnt. Azóta azonban keveset hallhattunk a projektről, amelynek megjelenésére sajnos leghamarabb 2014-ben kerülhet sor. Most viszont újra hallattak magukról a srácok, néhány képpel és egy vadonatúj trailerrel rukkoltak elő.
A játék egy kísérteties erdőben játszódik, valahol Kelet-európában, 20. század vége felé. A titokzatos és hátborzongató hangulathoz az is hozzájárul, hogy semmilyen információnk nincs, hogyan kerültünk oda, mik a cselekmény előzményei. Az is lehet, hogy az egész csak egy rossz álom, de lehet, hogy kezdünk megőrülni, a lényeg, hogy valami nagyon nincs rendben. Az egyetlen társunk egy árva gyerek, ő az egyetlen, aki tud valamit a múltunkról. Karakterünket felülnézetből irányíthatjuk, feladatunk pedig elég összetettnek ígérkezik: gyűjtögetnünk kell, biztosítanunk házunk védelmét, csapdákat állítanunk. Nem lesznek életeink, csak egyszer halhatunk meg, utána kezdhetünk mindent elölről, ám a fejlesztők ígérete szerint bizonyos dolgokat magunkkal vihetünk a következő inkarnációnkba. Lehetőségünk lesz saját fegyvereket és eszközöket készíteni, de karakterünk képességeit is fejleszthetjük, különleges adottságokkal ruházhatjuk fel.
A háromfős fejlesztőgárda a független csapatok támogatására fókuszáló Indiegogo oldalán kezdett gyűjtésbe, ahol 40 000 dollárt szeretnének összekalapozni. Még nyolc nap van hátra a kampányból, a gyűjtés jelenleg 31 300 dollárnál tart. ■

Darkwood
A legutóbbi Darkwood cikkek, hírek

hozzászólások (5)

Drukala
Drukala 2013.05.28. 21:26
Nagyon remélem, hogy összejön a pénz, iszonyú hangulatosnak tűnik eddig.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.05.29. 18:51
A hardcore horrorosok szerintem lassan egy évtizede várnak egy igazán jó, új, ütős, horror cuccra (ha a DayZ-t és a Slender-t, Left 4 Deadet nem számolom), de ahogy nézem, még van bő egy hét és alig 2000 dollárra van már csak szükség a teljességhez.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.05.29. 18:59
Hááát bár nem vagyok hardcore horroros, de az Amnesia és Penumbra játékok végigjátszása után ez nem igazán tűnt ijesztőnek. Sőt, igazából csak azért néztem végig, mert reméltem lesz valami rémisztő a végén...
Skorpio90
Skorpio90 2013.05.29. 20:17
+1 az Amnesia miatt.
GeryG
GeryG 2013.05.30. 09:00
Az Amnesia toronymagasan vezeti az elmúlt 10...20... afffenét, minden idők legjobb horrorjátékainak listáját! :D
Ezzel együtt a most futó, még fejlesztés alatt álló horror projektek között ez az egyik legígéretesebb szerintem, bár lehet, hogy csak a játékmenet tetszik! :) De az igazán várós, az a Machine for Pigs!
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.