Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lenullázták a Project Titant

A Blizzard kukába dobta az évek óta fejlesztés alatt álló, ám a mai napig hivatalosan be nem jelentett MMO játékát. Teljesen elölről kezdik a fejlesztést.

2013.05.30. 16:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem is lehet tudni pontosan, mióta szivárogtak a hírek a Blizzard háza tájáról a csapat új MMO játékával kapcsolatban. Annyi bizonyos, hogy a Project Titan 2010-ben már javában készült, ám a hivatalos bejelentésre mind a mai napig nem került sor. És a jelek szerint egy jó ideig még nem is fog. A napokban ugyanis felröppent egy hír, amely szerint a stúdió a projekt teljes eddigi munkáját kidobta a kukába, az eddigi százfős gárdát pedig harmincra csökkentette. Ma hivatalosan is elismerte a stúdió, hogy újrakezdik a fejlesztést.
"Már nagyon jól bejáratott fejlesztési folyamatot dolgoztunk ki, amely alól a be nem jelentett MMO sem kivétel. Eljutottunk azonban arra a pontra, ahol nagyon jelentős design és technológiai váltásra van szükség. Ezt kihasználva a csapat egy részét más projektekhez csoportosítjuk át, míg a mag nekilát beépíteni a jelenlegi technológiánkat, hogy ez a váltás mihamarabb végbemehessen. Jelenleg semmilyen dátummal nem rendelkezik a játék." - áll a Blizzard hivatalos közleményében. Bár világosan leszögezik, hogy az új MMO nem rendelkezik semmilyen határidővel, a legoptimistább becslések is úgy számolnak, hogy a megjelenésre leghamarabb is csak 2016-ban számíthatunk. ■

Project Titan
A legutóbbi Project Titan cikkek, hírek

hozzászólások (16)

stenga
stenga 2013.06.02. 20:01
Sajna nem néz ki ugy az mmo piac most hogy itt hamarosan valami Wow-hoz hasonló nagy durranás lesz
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.06.02. 20:19
Lehet nem is lesz már olyan, mert a WoW után mindenki hasonlóan nagy durranást várna, és szerintem akkorát már nem lehet csinálni, max majd a virtuális valósággal.
stenga
stenga 2013.06.02. 20:39
Jó akkor csak valami fele vagy negyed akkora is elég lenne:-D
stenga
stenga 2013.06.02. 20:54
Mondjuk egy normális StarWars mmo esélyes lenne, vagy Starcraft vagy Mass Effect
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.06.02. 21:10
Mondjuk azt ne várd, hogy lesz még bármi is, ami akkora élményt okoz majd mint az első komolyan játszott mmo-d. Hiába tudom, hogy ma rengeteg olyan mmo van, ami veri a wow-ot, ha objektíven nézzük, semmi sem okozott akkora élményt azóta se, még a GW1 közelítette meg legjobban.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.