Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Elkészült az új Recognita

2002.11.19. 20:59 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A ScanSoft a mai napon bemutatta fejlesztéseinek legújabb eredményét, a Recognita OmniPage Pro 12 Office-t. Az optikai karakterfelismerő program legújabb verziójával szkennelt oldalak mellett PDF file-okból is szövegszerkesztőben feldolgozható dokumentumokat nyerhetünk, mindezt 114 nyelven. Az előző verzióhoz képest 35%-kal nőtt a szövegfelismerés pontossága, PDF file-ok esetében pedig 80%-kal. Az új verzió XML formátumba is képes exportálni a szöveget, emellett pedig támogatja az Open eBook formátumot is. Az új Recognita november végén kerül kereskedelmi forgalomba. A teljes verzió nettó 154.800 Ft, míg a bármilyen (tehát akár más cég termékeként készült) szövegfelismerő programhoz vásárolható upgrade verzió 59.900 Ft+ÁFA áron lesz kapható. ■

hozzászólások (7)

Z-Master
Z-Master 2002.11.21. 21:31
Hát....igen az ár:)))

hehe
StItCh
StItCh 2002.11.21. 21:36
Miért mennyibe kerül?

Mondjuk Recognitával még nem dolgoztam, nem tudom hogy milyen, de a többi se olyan rossz, csak mindig az ékezetekkel bajlódnak. Igaz hogy be lehet állítani a magyar nyelvet, de akkor is mindig van mit javítgatni. :(
CybearBoy
CybearBoy 2002.11.21. 21:57
,,A teljes verzió nettó 154.800 Ft, míg a bármilyen (tehát akár más cég termékeként készült) szövegfelismerő programhoz vásárolható upgrade verzió 59.900 Ft+ÁFA áron lesz kapható."
Dino
Dino 2002.11.21. 21:57
Egyes PDF file-okban letiltják a szöveg kimásolását, szerintem ezek felismerésére alkalmazható a Recognita említett PDF opciója (legalábbis a sajtóközleményből nekem így tűnik értelmesnek). Pár héten belül egy tesztben is beszámolunk az új Recognitáról, személy szerint az említett 99%-os pontosságra leszek nagyon kíváncsi.
A Recognita egy elég régóta fejlesztett program, egyik (DOS-os) verzióját valamikor 9-10 éve használtam, azóta volt sok idejük a fejlesztésre, biztos, hogy mindent megtettek a pontosítás érdekében. Ráadásul az exportálás is egyre több formátumba megy, egy volt egyetemi csoporttársam mesélte egyszer, hogy a HTML és Excel exporton dolgozott.
Z-Master
Z-Master 2002.11.21. 22:04
Teszt!! Az cool lesz.
Kíváncsi leszek az értékelésre a véleményekre meg,hogy miket tudunk vele művelni.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.