Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ma rajtol a Company of Heroes 2 nyílt bétája

A következő két hétben bárki csatlakozhat a nyílt teszthez, amely során a kompetitív és a kooperatív játékmenetet is kipróbálhatják.

2013.06.04. 18:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Relic Entertainment ma indítja útjára a Company of Heroes 2 nyílt bétatesztjét. A tesztbe mostantól bárki becsatlakozhat, amely során hat pályát próbálhat ki és egészen 45-ös szintig fejlődhet. A résztvevők a teszt során különböző tartalmakat oldhatnak fel, amelyeket a teszt után a végleges játékba is átvihetnek, amennyiben azt két hónapon belül megvásárolják.
"Keményen dolgoztunk a zárt béta óta, kiegyensúlyoztuk a játék megannyi területét, valamint új szervereket állítottunk munkába. A Company of Heroes 2 bétája volt az egyik legsikeresebb teszt a Relic történetében, a rajongók közreműködése pedig kiemelten fontos volt, hogy még stabilabb, kiegyensúlyozottabb játékot kapjanak a megjelenéskor." - nyilatkozta Greg Wilson, a Relic munkatársa.
A játék alatt az Essence motor harmadik generációja dübörög, amely magába foglalja a ColdTech motort (ez felel a dinamikus időjárásért), valamint a TrueSight technológiát, amely a térkép dinamikusan változó átláthatóságát kezeli. Ezeken túl a fejlesztők minden korábbinál realisztikusabban rombolható környezetet ígérnek. A nyílt béta teszt június 18-án ér véget, a végleges játék pedig június 25-én kerül a boltokba. ■

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.