Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Daylight

PlayStation 4-re is elkészül a Daylight

Az Unreal Engine 4 által életre hívott horrorjáték a Sony új konzoljára is elkészül.

2013.06.09. 14:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Zombie Studios bejelentette, hogy PC mellett PlayStation 4-re is elkészül az ingyenesen játszható Daylight. A stúdió korábban kifejezetten az akciójátékokra specializálta magát, ám új alkotásuk - bár FPS lesz - a horrorjátékok táborát fogja erősíteni. Az eddig látott videó és a felfedett részletek alapján egy ígéretes alkotással lesz dolgunk, amelyben egy nőt irányítva kell kijutnunk egy elátkozott épületből. Ebben mindössze mobiltelefonunk lesz segítségünkre, amellyel világíthatunk, iránytűnek és kamerának használhatjuk. A végigjátszás csupán 25-30 percet vesz igénybe, cserébe viszont a szanatórium épülete mindig véletlenszerűen generálódik újra. Ez nem csupán a helyiségek elrendezésre, de a kijutáshoz szükséges megoldandó feladatokra és a ránk leselkedő veszélyekre is érvényes. A látványra minden bizonnyal nem lehet majd panasz, hiszen az Unreal Engine 4 dübörög a játék alatt.
"A Daylight folyamatosan generálja újra a pályát, amely újra és újra szörnyűségek hadát szabadítja a játékosra, miközben mindig új környezetet teremt. Minden egyes új játék indításakor egy merőben más környezetet kell felfedeznie a játékosoknak, új események, új feladatok várnak rájuk, sosem lesz kétszer ugyanaz az élmény."í/i> - olvasható a készítők jellemzése.
A Daylight tehát PS4-re és PC-re készül, utóbbira a Steamen keresztül lehet majd beszerezni, de pontos megjelenési dátummal egyelőre nem bír a játék. ■

Daylight
A legutóbbi Daylight cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.