Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Három új játék érkezik a Varázskönyvhöz

Egy krimi, egy őslényes kaland, valamint egy varázsital készítő játék vár a gyerekekre.

2013.06.10. 20:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony bejelentette, hogy három új játék készül a tavaly novemberben megjelent Wonderbookhoz. A Varázskönyv egy valódi könyv, amely a PlayStation 3-hoz csatlakoztatott kamera segítségével alkalmazza a kiterjesztett valóság technológiát. A játékos a könyv által bekerül a játék világába. Az eszközhöz eddig csak a Book of Spells című játék volt elérhető, amelyben a Harry Potter könyvekből ismerős varázslatokat tanulhatták meg a rajongók.
A Book of Potions e játéknak lesz a folytatása, hiszen a varázslatok után ezúttal a varázsitalok készítéséből kaphatnak leckét az érdeklődők. E játék elkészítésénél is közreműködött J.K. Rowling, aki új karaktert álmodott meg hozzá. Zygmund Budge végigkíséri a játékost egy titokzatos, kihívásokkal teli és izgalmas elvarázsolt kerten, ahol a PlayStation Move segítségével mágikus főzeteket készíthetnek. A Diggs Nightcrawler egy vérbeli krimi lesz, amelyben egy könyvmoly detektív kalandjait ismerhetik meg az érdeklődők. Feladatuk nem más lesz, mint Library Cityben kideríteni, hogy mi állhat Humpty halálának hátterében. A harmadik játék egy kalandjáték lesz, amely a Walking with Dinosaurs címet viseli. Ennek elkészítésében a BBC is közreműködik, és az őshüllők világába kalauzolja el a játékost, ahol a ragadozók vad élet-halál harcába is bepillanthatnak a játékosok.
Mindhárom gyermekeknek szóló játékot már a tavalyi gamescom alkalmával bemutatta a Sony, de azóta nem sokat lehetett hallani felőlük. Várhatóan mindhárom még idén megjelenik. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.