Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2013

Mirror's Edge Catalyst Mirror's Edge Catalyst

A Mirror's Edge 2-ről

Az E3-on mutatkozott be Faith kalandjának folytatása, amelyből az EA sajtótájékoztatóján csak egy trailert láthattunk. De lehet, hogy nem is folytatás?

2013.06.14. 14:25 | szerző: GeryG | kategória: E3 2013

2009-ben jelent meg a DICE játéka, a Mirror's Edge, amely a megszokottól merőben különböző látványvilággal és játékmenettel lopta be magát sok millió rajongó szívébe. Szinte mindenki biztosra vette, hogy folytatást kap a játék, ám az az óta eltelt négy év alatt a néha felröppenő kósza pletykákon és találgatásokon kívül semmi nem mozdult a fejlesztők háza táján. Az utóbbi hónapokban azonban egyre több apró jel utalt rá, hogy valami készülődik Faith háza táján míg végül az E3 nulladik napján, az EA sajtótájékoztatóján megtörtént a leleplezés: készül a Mirror's Edge 2. A show végén mutatott traileren kívül mostanáig semmi nem lehetett hallani, annyi viszont kiderült, hogy az új játék már teljesen nyitott világba kalauzol. Az új játék a jelek szerint nem folytatás, hanem előzmény lesz, az EA hivatalos közleménye a következőképpen szól:
"Faith eredettörténetének végigjátszásához és a város felfedezéséhez soha korábban nem tapasztalt szabadság áll rendelkezésetekre mind mozgás, mind akció terén. A Mirror's Edge a DICE nagy népszerűségnek örvendő akció-kalandjátékának visszatérése. A Frostbite motor által hajtott játékban megismerhetitek ezt a lenyűgöző várost és annak sötét titkait. Ismerjétek meg Faith eredeti történetét, és ássatok mélyebbre a városban és az azt körülvevő világban."
A fentieket többféleképpen is lehet értelmezni: beszélhetünk rebootról, de akár egy előzményről is. Kiderül. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a fejlesztés még nagyon korai stádiumánál tart, így megjelenési dátumról még hozzávetőlegesen sem tudunk beszámolni. PC mellett PlayStaiton 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül. ■

előző
következő
A Mirror's Edge 2-ről
A Mirror's Edge 2-rőlA Mirror's Edge 2-rőlA Mirror's Edge 2-rőlA Mirror's Edge 2-ről
Mirror's Edge Catalyst
A legutóbbi Mirror's Edge Catalyst cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Sucee
Sucee 2013.06.14. 14:47
Biztos, hogy "Faith eredeti", és nem Faith eredettörténete? Nem mindegy, hogy origin, vagy original.
GeryG
GeryG 2013.06.14. 15:10
Jogos a két pont. A közleményben valóban origin story van, viszont félrevezető, hogy több külföldi oldalon is ugyanezt a kérdést találgatják. Sajna EA egyelőre mélyen hallgat, az a megnyilvánulásuk, hogy "itt a játék, amit annyian kértetek" nem túl szimpatikus. Olyan, nesztek itt van, csak csend legyen feeling.

Szóval úgy tűnik, előzmény lesz a dolog. :)
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.06.14. 22:15
Nekem már a trailer végén lévő "coming...when it's ready" montad is egy ilyen beszólás féle volt a játékosok felé. :-D
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.