Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem Dead Space epizódon dolgozik a Visceral Games

A Visceral Games jelenleg nem a sorozat negyedik részén dolgozik, de az EA biztos benne, hogy előbb-utóbb elkészül a folytatás.

2013.06.17. 12:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dead Space sorozat februárban kapta meg harmadik epizódját, ám abban mind a rajongók, mind a kritikusok egyetértenek, hogy a három játék közül ez sikerült a leggyengébbre, igaz, így is egy remek alkotáshoz volt szerencsénk. Ezt támasztják alá az eladási mutatók is, hiszen a harmadik epizód eladásai meg sem közelítették az első két rész teljesítményét. Márciusban ezért nem sokakat lepett meg a hír, miszerint a kiadási jogokat birtokló EA egy időre parkoló pályára küldte a szériát. Az idei E3-on Patrick Söderlung, az EA vezető munkatársa egy interjúban foglalkozott újra sorozattal.
"Nem mondanám, hogy véglegesen törölve lenne a Dead Space széria. Hogy a csapat most az új részen dolgozik-e? Nem. Most egy másik, nagyon izgalmas projekten ügyködnek. Közelítsük meg más irányból a kérdést. Az a jobb, ha egy olyan játék negyedik részét bízzuk rájuk, amelyből már így is készítettek hármat? Vagy az a jobb, ha egy olyan új címen dolgozhatnak, amelyhez kedvük is van? Úgy gondolom, az a legfontosabb, hogy a legjobb játékokat adjuk a rajongóinknak. A remek játékokhoz pedig a legalapvetőbb, hogy egy lelkes, tehetséges fejlesztőgárdád legyen. Ez a legalapvetőbb szükséglet. Minden más másodlagos. A pénz, az idő, minden csak ezután következik, kevésbé relevánsak. Ez az út a sikerhez. Ennyire egyszerű. Lesz-e új Dead Space játék? Ki tudja? Végeztünk a sorozattal? Természetesen nem. De a csapat most egy teljesen új projekten dolgozik, amellyel minden játékos nagyon elégedett lesz." - magyarázta Söderlund.
Ebből tehát két dolog derült ki: a Visceral Games egy eddig még be nem jelentett új játékon dolgozik, amely azonban nem a Dead Space negyedik része. Valamint az, hogy egyszer még kapunk új Dead Space játékot. ■

hozzászólások (1)

munszu
munszu 2013.06.17. 13:15
Esetleg next-gen konzolokra Dante's Inferno 2 ?:)
Nekem sajnos csak a psp-s verzióhoz volt szerencsém,de az nagyon tetszett. :)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.