Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A sokadik Half Life 3 pletyka

Ezúttal egy Reddit felhasználó bukkant egy Steam oldalra, ahol egy régóta várt, még be nem jelentett folytatás hibariportjai találhatóak.

2013.06.18. 12:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint minden hatalmas rajongótáborral rendelkező, kultikus játék esetében, úgy a Half Life 3 kapcsán is röppennek fel időről időre különféle pletykák és kétes forrású információk. A játékkal kapcsolatban azonban továbbra is egyetlen dolog biztos: a Valve hallgat, mint a sír.
A Half Life 2 lassan kilenc éves, azóta várat magára a történet folytatása. Hasonló cipőben jár a Half Life 2: Episode Three, amely a mellékágnak szánt trilógia látszólag soha el nem készülő befejezése lenne. A napokban egy kíváncsiskodó Reddit felhasználó érdekes oldalra bukkant a Steamen. Itt egy még be nem jelentett, de már nagyon régóta várt folytatás hibalogjai találhatóak, amelyek között grafikai hibák, fordítva megjelenő képek és hasonlók szerepeltek. Hogy pontosan milyen játékról lehet szó, a forrás mennyire hiteles és, hogy lesz-e folytatása a dolognak, nem lehet tudni. De mivel ez sem több puszta pletykánál, amely a játékra évek óta váró játékosok között terjed, érdemes fenntartásokkal kezelni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.