Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A sokadik Half Life 3 pletyka

Ezúttal egy Reddit felhasználó bukkant egy Steam oldalra, ahol egy régóta várt, még be nem jelentett folytatás hibariportjai találhatóak.

2013.06.18. 12:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint minden hatalmas rajongótáborral rendelkező, kultikus játék esetében, úgy a Half Life 3 kapcsán is röppennek fel időről időre különféle pletykák és kétes forrású információk. A játékkal kapcsolatban azonban továbbra is egyetlen dolog biztos: a Valve hallgat, mint a sír.
A Half Life 2 lassan kilenc éves, azóta várat magára a történet folytatása. Hasonló cipőben jár a Half Life 2: Episode Three, amely a mellékágnak szánt trilógia látszólag soha el nem készülő befejezése lenne. A napokban egy kíváncsiskodó Reddit felhasználó érdekes oldalra bukkant a Steamen. Itt egy még be nem jelentett, de már nagyon régóta várt folytatás hibalogjai találhatóak, amelyek között grafikai hibák, fordítva megjelenő képek és hasonlók szerepeltek. Hogy pontosan milyen játékról lehet szó, a forrás mennyire hiteles és, hogy lesz-e folytatása a dolognak, nem lehet tudni. De mivel ez sem több puszta pletykánál, amely a játékra évek óta váró játékosok között terjed, érdemes fenntartásokkal kezelni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.