Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Pár szó a The Division drónjáról

A játékba táblagépen keresztül is be lehet csatlakozni, emellett kiderült néhány részlet a várható karakterosztályokról.

2013.06.20. 11:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tom Clancy's The Division volt az idei E3 egyik legnagyobb port kavaró játéka. A bemutatott videó annyira lenyűgözte a játékosokat, hogy szinte azonnal petíciót indítottak, hogy ne csupán PlayStation 4-re és Xbox One-ra készüljön a le, hanem PC-re is (a petíció jelenleg 92 000 aláírásnál jár).
Az egyedi kooperatív-multiplayer játékmenetet bemutató videó közepén feltűnt egy drone, amelyet szintén egy becsatlakozott játékos irányított. Akkor nem igazán derült ki pontosan, hogy mi mindenre lehetünk képesek általa, csak annyit árultak el, hogy az eszközt egy táblagépről irányította a játékos. A Ubisoft tegnap elárult néhány új részletet ezzel kapcsolatban. Természetesen bármikor felcsatlakozhatunk táblagépünkkel a szerverekre (persze csak akkor, ha megfelelő internetkapcsolatunk), és bekapcsolódhatunk mások játékába, feltéve, hogy ezt ők előtte engedélyezték. A drón alapvetően inkább felderítő-támogató szerepet tölt be. Feltérképezi az ellenséget, megjelöli a pozícióját a társak számára, de képes gyógyítani is a sebesülteket. Ha pedig elég jól szerepel, vagyis feltölt egy megfelelő mércét, akkor elindíthat egy speciális rakétatámadást.
"Ez az, ahol tényleg felállítunk egy mércét a következő generációs játékok számára. Valós időben játszhatunk együtt a táblagépen csatlakozottakkal is. Te is jelen vagy a drónnal, egyedi játékmenet és képességek várnak, amelyek nagyon hasonlítanak a főjátékhoz. Szóval ez nem csupán egy csillivilli fegyvertár vagy alkalmazás. Ez egy olyan játékkliens, amellyel az igazi játékba tudsz becsatlakozni." - nyilatkozta Ryan Barnard, a játék rendezője, aki ezután kitért egy másik érdekes részletre, a szerepjátékokból ismerős karakterosztályok kérdésére.
A Tom Clancy's The Divisionben, bár több szerepjáték-elemet is találunk benne, nem lesznek előre meghatározott kasztok, osztályok. A játékosok tapasztalati pontokat gyűjtenek, amelyek bármilyen képességre szabadon elkölthetnek. Emellett bármikor újraspecializálhatják magukat az adott feladat igényeinek tükrében, vagy azért, mert egyszerűen meggondolják magukat.
"Mi nem kérjük senkitől, hogy az első 15 perc alapján határozza el, miképp szeretné a további történetet végigjátszani. Mindenki felfedezheti magának játék közben, hogy hogyan szeretne játszani. Az a fontos, hogy a Division ügynökeink jól összedolgozzanak. Ez a fajta nyitottság lehetővé teszi, hogy bármikor újrakalibráljuk a képességeinket, és fejlesszük azokat."
A játékban lesz sima egyszemélyes mód is, de az igazi lényegét a kooperatív mód, az egymás elleni, valamint a frakciók közti csaták jelentik majd. ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.