Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Magrunner: Dark Pulse

A Frogwares játékában a mágnesesség manipulálásával kell különböző logikai feladatokat megoldanunk, ám ezúttal sötét erők is munkálkodnak a háttérben.

2013.06.21. 13:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive kiadásában megjelent a Frogwares új játéka, a Magrunner: Dark Pulse. A belső nézetű logikai játékban speciális kesztyűnk segítségével tudjuk manipulálni a mágneses erőket, így oldhatunk meg különféle logikai feladatokat. A történet szerint egy zseniális feltaláló-üzletember felépített egy mamutvállalatot, amely idővel az egész bolygót az uralma alá hajtotta. A cég legújabb célkitűzése, hogy kiválasztott embereket juttasson a világűrbe. A kiválasztás egy vetélkedő keretein belül történik egy titkos bázison. Mikor már épp kezdünk belemelegedni, hirtelen Lovecraft univerzumában találjuk magunkat és mindenhonnan szörnyek ugranak a nyakunkba. Ettől kezdve a feladatok megoldása nem csupán egy játék része, hanem az életünkért folyó menekülésé. A Magrunner: Dark Pulse PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, PC-re a Steamen keresztül szerezhető be. ■

Magrunner: Dark Pulse
A legutóbbi Magrunner: Dark Pulse cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!