Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Van még remény a Whore of the Orient számára

Sokáig úgy tűnt, hogy a játék sosem fog elkészülni, mivel a fejlesztő stúdiónál elbocsátások voltak, valamint kiadót sem sikerült találniuk. Most mégis úgy tűnik, van még fény az alagút végén.

2013.06.24. 11:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy tűnik, az L.A. Noire után a fejlesztők második játéka (igaz, ezt már KMM Interactive néven készítik) is hányattatott sorsa számíthat. A tavaly novemberi bejelentése után sokáig nem hallatott magáról a Whore of the Orient, végül áprilisban is csak rossz hírek érkeztek. Kiderült, hogy a stúdió anyagi gondokkal küzd, ami végül a munkatársak elbocsátásához, a játék fejlesztésének leállításához vezetett. Ennek egyik oka, hogy a Warner Bros. kihátrált a projektből, és nem sikerült egyetlen másik kiadóval sem egyezségre jutnia a készítőknek.
Most azonban felcsillant némi remény, ugyanis a New South Wales' Interactive Media Fund 200 000 dollárral támogatta meg a csapatot. A szervezet állami támogatásokat folyósít arra érdemesnek ítélt ausztrál filmes és egyéb tevékenységekhez. Ez az összeg ugyan nem valami sok (legalábbis egy AAA kategóriás játék fejlesztéséhez mérten), ám arra mindenképpen elegendő, hogy limitált létszámmal tovább folytassák a munkát. Hogy végül miképp alakul a Whore of the Orient sorsa, egyelőre rejtély, de jelen állás szerint leghamarabb 2015-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox ONE-ra. ■

Whore of the Orient
A legutóbbi Whore of the Orient cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.