Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Van még remény a Whore of the Orient számára

Sokáig úgy tűnt, hogy a játék sosem fog elkészülni, mivel a fejlesztő stúdiónál elbocsátások voltak, valamint kiadót sem sikerült találniuk. Most mégis úgy tűnik, van még fény az alagút végén.

2013.06.24. 11:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy tűnik, az L.A. Noire után a fejlesztők második játéka (igaz, ezt már KMM Interactive néven készítik) is hányattatott sorsa számíthat. A tavaly novemberi bejelentése után sokáig nem hallatott magáról a Whore of the Orient, végül áprilisban is csak rossz hírek érkeztek. Kiderült, hogy a stúdió anyagi gondokkal küzd, ami végül a munkatársak elbocsátásához, a játék fejlesztésének leállításához vezetett. Ennek egyik oka, hogy a Warner Bros. kihátrált a projektből, és nem sikerült egyetlen másik kiadóval sem egyezségre jutnia a készítőknek.
Most azonban felcsillant némi remény, ugyanis a New South Wales' Interactive Media Fund 200 000 dollárral támogatta meg a csapatot. A szervezet állami támogatásokat folyósít arra érdemesnek ítélt ausztrál filmes és egyéb tevékenységekhez. Ez az összeg ugyan nem valami sok (legalábbis egy AAA kategóriás játék fejlesztéséhez mérten), ám arra mindenképpen elegendő, hogy limitált létszámmal tovább folytassák a munkát. Hogy végül miképp alakul a Whore of the Orient sorsa, egyelőre rejtély, de jelen állás szerint leghamarabb 2015-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox ONE-ra. ■

Whore of the Orient
A legutóbbi Whore of the Orient cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.