Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Crew The Crew

Hatalmas világ, végtelen számú játékos: ez a The Crew

Az E3-on mutatkozott be az Ivory Tower autós játéka, amelyet egyszerűen csak minden idők legnagyobb játékának neveztek a fejlesztők. Miért? Mert állításuk szerint az egész Egyesült Államok lesz a játszóterünk benne.

2013.06.24. 13:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem kis fába vágta a fejszéjét az Ivory Tower csapata, akiknek olyan játékok fejlesztésében vettek részt, mint a V-Rally, a Test Drive Unlimited, valamint a Need for Speed különböző epizódjai. A stúdió első önálló játéka a The Crew lesz, amely a fenti címekhez hasonlóan egy autós játék lesz. Ám az ígéretek szerint nem akármilyen, hiszen minden idők legnagyobb játékaként harangozta be a Ubisoft az idei E3-on. Kijelentésüket azzal támasztották alá, hogy az Egyesült Államok teljes területe a játszóterünk lesz. A napokban Ahmed Boukhelifa adott interjút, amelyben további részletekről rántotta le a leplet.
"Nagyon nagy, hatalmas. Több mint 10 000 km-nyi út. Ez minden korábbinál több élménnyel kecsegtet. Adott ez a hatalmas nyitott világ. Rengeteg időt töltöttünk a fizikai motor fejlesztésével, amelynek célja, hogy minden autó eltérő irányítással rendelkezzen, valamint a valóságnak megfelelően viselkedjen annak függvényében, hogy épp földúton, hegyi szerpentinen vagy épp versenypályán autózol."
A világ öt régióra lesz bontva, amelyeket fokozatosan oldhatunk fel, ahogyan az autókat és bizonyos játékmeneti elemeket is. A fejlesztők csupán azzal eltöltöttek közel egy évet, hogy megállapítsák, mi az a technikailag és az élmény szempontjából is elfogadható maximális tartalom, amit belezsúfolhatnak a játékba. Volt már játék, amelynek beletört a bicskája a hatalmas bejárható területbe, hiszen azt nem töltötték fel megfelelően élettel és tennivalóval. A The Crewban az a fejlesztők célja, hogy mindenféle terepen lehetőségünk legyen száguldozni a sivatagtól a hegyvidékig. Ráadásul mindenfelé kihívásokba, feladatokba botlunk majd.
A játékmenetet tekintve nevezhetjük a játékot MMO-nak, hiszen lényegében más játékosokkal közösen róhatjuk benne az utat. A játékba bármikor szabadon beszállhat bárki és ugyanígy bármikor el is hagyhatjuk azt. Mivel minden játékos a saját regionális szerverén keresztül kapcsolódik a virtuális világba, ezért a számuk gyakorlatilag nincs maximalizálva, bármennyien játszhatnak egyszerre.
A The Crew a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox ONE-ra jelenik meg jövő év elején. ■


The Crew
A legutóbbi The Crew cikkek, hírek

hozzászólások (5)

fZolee
fZolee 2013.06.24. 22:53
Ejj, ilyen egy hangulatos trailer! :-)
Eddig nagyon igeretes autos jateknak tunik.
Hatlamas, teljesen szabadon bejarhato valtozatos kornyezet, szep grafika, autok alakithatosaga(off-road camaro bazz.. :-D) biztato. Iranyitas es fizika legyen rendben es akar ev autos jateka is lehet jovore.
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.06.25. 04:16
Maga a trailer tényleg zseniális, de a gameplay vidik már fényévekre vannak ettől a jelzőtől. Azok alapján, ez maximum körítésben lesz különb a mostani NFS részektől. :-/ Ezen a videón is, mintha egy téglát irányítanék, aminek vannak kerekei...
_Sun_
_Sun_ 2013.06.25. 07:38
Ha a játékmenet gagyi lesz, az PC-n annyit jelent, hogy várni kell míg a közösség gatyába rázza (mint a Fuel esetében a Fuel: Refueled).
GeryG
GeryG 2013.06.25. 10:16
Fuel!!!!
Na pont erre a játékra céloztam a hírben, hogy volt, akinek beletört a bicskája a gigantikus méretekbe, csak épp a címe nem jutott sehogy eszembe, köszi! :D
keesz
keesz 2013.06.26. 10:10
Hát a gameplay trailer eléggé elkeserítően néz ki. Ha ebbe raknak 1 megfelelő fizikai modelt, akkor meglesem, de így, full arcade az egész, tipikus tucatjáték ami megy a süllyesztőbe, ha nem csinálnak vele vmit
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.