Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Következő generációs konzolra fejleszt a thechineseroom

A Dear Esther és az Amnesia: A Machine for Pigs fejlesztői PS4-re és Xbox One-ra készíthetik el következő játékukat, derült ki egy álláshirdetésből.

2013.06.25. 13:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dear Esther egy érdekes, egyedi hangulatú játék volt, amelyben egy lakatlan szigetet kellett bejárnunk, miközben kibontakozott előttünk a komor történet. A thechineseroom alkotása elég sikeres lett ahhoz, hogy az Frictional Games felkérje őket, segítsenek az Amnesia: A Machine for Pigs elkészítésében. Utóbbi játék megjelenésére augusztusig kell még várnunk. A csapat azonban a jelek szerint már a következő projektjére készül, esetleg már dolgozik is rajta, ugyanis a napokban több álláshirdetésük is megjelent a neten, amelyekben grafikusokat és audio designert keresnek egy következő generációs konzolokra szánt játékhoz.
"Szerződést kötöttünk egy vezető kiadóval, ezért bővítjük a csapatunkat egy következő generációs konzolokra készülő projekthez, amely 2015 nyarán jelenhet meg." - olvasható az egyik álláshirdetésben.
A csapat tehát PlayStation 4-re és/vagy Xbox One-ra készíti el következő játékát, amelyről egyelőre mindössze annyit tudni, hogy nyitott világban játszódik majd és nem akármilyen látványra számíthatunk, hiszen a grafikáért a CryEngine 3 felel. Az első találgatások szerint ez a játék nem más lesz, mint a Dear Esther folytatása, amely az Everybody's Gone to Rapture címet fogja viselni. Ezt a címet már tavaly nyáron bemutatta a stúdió, mint a következő játékát, akkor azonban csak PC-re jelentették be. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.