Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csak következő generációra jön az NBA Live 14

A fejlesztők olyan játékot szeretnének készíteni, ami felveheti a versenyt a riválisokkal, ezért csak a PS4-re és az X-One-ra koncentrálnak. Ez azonban magas költségekkel jár.

2013.06.25. 14:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei E3 alkalmával jelentette be az EA SPORTS, hogy néhány éves pihenője után idén visszatér a népszerű kosárlabdás sorozat, készül az NBA Live 14. A játék alatt a stúdió következő generációra optimalizált grafikus motorja dolgozik majd, vagyis a látványra bizonyára nem lehet panaszunk. Sean O'Brien producer egy nyílt levélben azonban azt közölte, hogy semmilyen más platformra nem készül el a játék.
"Hatalmas anyagi vonzata van a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra történő fejlesztésének, ez magába foglalja a nagy létszámú csapatot és minden olyan erőforrást, amely lehetővé teszi, hogy olyan játékot készítsünk, amely felveheti a versenyt az olyan sorozatokkal, mint az NBA 2K.
Emellett az is kiderült, hogy a játékban használni fogják a Synergy Sports Technologies rendszerét. Ez lehetővé teszi, hogy nagyjából egy órás késéssel követni tudják a valóságban történő minden fontosabb változást, beleértve a statisztikákat és a játékos-mozgásokat is. Az NBA Live 14 a tervek szerint még idén megjelenik. ■

NBA Live 14
A legutóbbi NBA Live 14 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.