Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division - nem zárják ki a több platformot

Lehet, hogy máris meghallgatásra talált a néhány napja indult petíció? A Ubisoft reagált a dologra, valamint néhány szót szóltak a játék történetéről is.

2013.06.25. 16:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy hete mi is beszámoltunk arról a petícióról, amelyet a játékosok a Tom Clancy's The Division PC-s változatáért indítottak. Az aláírásgyűjtés jelenleg 110 ezernél tart, a kitűzött cél 150 ezer. A Ubisoft máris reagált a dologra, Ryan Barnard az IGN-nek adott interjút, amelyben a következő választ adta erre a kérdésre:
"Jelen állás szerint 2014 telén jelenhet meg a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de nem zárjuk ki más platformok lehetőségét sem, hiszen mi is figyeljük az internetet."
A sokat sejtető válaszból arra lehet következtetni, hogy a következő generációs konzolok mellett (vagy után) esetleg PC-re, vagy a mostani konzolgeneráció tagjaira is elkészülhet az ígéretes játék. Ez idővel kiderül. Barnard ugyanebben az interjúban természetesen magával a játékkal is foglalkozott. Három héttel a Fekete Péntekként ismert esemény után járunk, amikor George Bush aláírta az 51-es direktívát. Ezt követően egy rejtélyes vírus fertőzte meg New York lakosságát, amely a bankjegyeken keresztül terjedt. A játékos a Division nevű különleges egység tagjaként érkezik a városba, hogy rendet teremtsen a kialakulni készülő káoszban. Lesznek különféle frakciók, egymás elleni harc, valamint lehetőség, hogy szabadon bejárjuk a várost, ahol mindenfelé küldetéseket vállalhatunk el. ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Peace
Peace 2013.06.25. 16:36
Hell Yeah !!!
további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!