Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division - nem zárják ki a több platformot

Lehet, hogy máris meghallgatásra talált a néhány napja indult petíció? A Ubisoft reagált a dologra, valamint néhány szót szóltak a játék történetéről is.

2013.06.25. 16:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy hete mi is beszámoltunk arról a petícióról, amelyet a játékosok a Tom Clancy's The Division PC-s változatáért indítottak. Az aláírásgyűjtés jelenleg 110 ezernél tart, a kitűzött cél 150 ezer. A Ubisoft máris reagált a dologra, Ryan Barnard az IGN-nek adott interjút, amelyben a következő választ adta erre a kérdésre:
"Jelen állás szerint 2014 telén jelenhet meg a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de nem zárjuk ki más platformok lehetőségét sem, hiszen mi is figyeljük az internetet."
A sokat sejtető válaszból arra lehet következtetni, hogy a következő generációs konzolok mellett (vagy után) esetleg PC-re, vagy a mostani konzolgeneráció tagjaira is elkészülhet az ígéretes játék. Ez idővel kiderül. Barnard ugyanebben az interjúban természetesen magával a játékkal is foglalkozott. Három héttel a Fekete Péntekként ismert esemény után járunk, amikor George Bush aláírta az 51-es direktívát. Ezt követően egy rejtélyes vírus fertőzte meg New York lakosságát, amely a bankjegyeken keresztül terjedt. A játékos a Division nevű különleges egység tagjaként érkezik a városba, hogy rendet teremtsen a kialakulni készülő káoszban. Lesznek különféle frakciók, egymás elleni harc, valamint lehetőség, hogy szabadon bejárjuk a várost, ahol mindenfelé küldetéseket vállalhatunk el. ■

hozzászólások (1)

Peace
Peace 2013.06.25. 16:36
Hell Yeah !!!
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.