Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

A Watch_Dogs nem Assassin's Creed

A Ubisoft megerősítette, hogy az ígéretes játék PC-re is ugyanakkor jelenik meg, mint konzolokra.

2013.06.26. 13:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft üzletpolitikájának egyik sajátossága, hogy a multiplatform játékok PC-re rendre a konzolos kiadások után jelenik meg, nem ritkán akár hónapokkal később. Ez az Assassin's Creed sorozatra is igaz, amelynek új része, az Assassin's Creed IV: Black Flag szintén így járt: a PC-s változat hetekkel a konzolos kiadás után fog megjelenni. A másik nagyon várt Ubisoft játék idén ősszel a Watch_Dogs lesz, amely PC mellett szintén megjelenik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra (valamint később PlayStation 4-re is). A kiadónak fel is tették a kérdést, hogy vajon ezt a címet is érinti-e a PC-s átok, amire szerencsére a következő választ adták:
"Megerősíthetjük, hogy a Watch_Dogs PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra egy időben, november 22-én fog megjelenni."
Addig még fél év hátravan, vagyis a franciáknak még rengeteg idejük van meggondolni magukat, de remélhetőleg ezt nem teszik meg. Hamarosan egy új weboldal is elrajtol, ami a Wearedata nevet viseli. Az oldalról egyelőre nem derült ki, hogy milyen célt szolgál, mivel az indulásig még egy napot várnunk kell. Az előzetes találgatások szerint a többjátékos módhoz lehet valami köze, esetleg a játékhoz készülő külső alkalmazáshoz. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy egyszerű statisztikai oldal lesz, ahol a játékosok teljesítményét követhetjük nyomon. Holnapra várhatóan kiderül. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.