Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bemutatták a WWE 2K14 borítóját

Az új videó mellett bemutatták a játék borítóját is, amelyen The Rock feszít majd.

2013.06.26. 13:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hazánkban a pankrációnak nincsenek akkora hagyományai, mint a tengerentúlon, bár különböző kereskedelmi televíziók rendre műsorukra tűzik. Hogy mennyire lehet sportnak tekinteni a showt, ahol minden csak színjáték, és a szereplők gyakran többet üvöltöznek a mikrofonba, mint osztják a pofonokat, azt mindenki döntse el maga. Mindenesetre az 2K Games a sportjátékokra szakosodott 2K Sports kiadásában foglalkozik a témával, a legújabb játék a WWE 2K14 lesz. A kiadó tegnap bemutatta az első trailert, valamint a hivatalos borítót is. Utóbbin a színészként is egyre népszerűbb Dwayne Johnson, vagyis The Rock fog feszíteni. Emellett meghirdettek egy versenyt is, amelyen a rajongók elkészíthetik saját borítótervüket. A győztes pályázat végül bekerül a kiskereskedelmi forgalomba is.
" Rendkívül hálás vagyok, hogy engem választottak ki arra, hogy a WWE 2K14 borítóján szerepelhessek, és az első borítón szereplő Szupersztár lehetek, amióta a sorozat a 2K szárnyai alá került. Azt szeretném, ha a WWE 2K14 borítója felvillanyozná az embereket. Azt akarom, hogy az artwork kiemelkedjen és új mércét állítson fel a 2K jelenlegi és jövőbeli WWE videojátékai számára." - nyilatkozta Dwayne Johnson.
A WWE 2K14 kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni november 1-én. ■

WWE 2K14
A legutóbbi WWE 2K14 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.