Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spiral Groove Bundle az Indieroyale kínálatában

A csomagban öt játék szerepel, köztük a Sniper Elite V2 is. Az ötödik játék zsákbamacska.

2013.06.27. 14:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes játékokat gyűjtött csokorba az Indieroyale oldala, amelyet Spiral Groove Bundle névre kereszteltek. A csomagban öt játék található:
A Gatling Gears egy felülnézetes akciójáték, amelyben egy robotot irányíthatunk, feladatunk pedig megvédeni birodalmunkat. A játékot a Vanguard Games fejlesztette.

A második a Bloody Trapland, egy oldalnézetes ügyességi játék, amelyben négy macska kalandjait ismerhetjük meg. A játékmenet a négyfős kooperatív módra épül, barátainkkal több, mint száz pályát teljesíthetünk három különböző játékmódban.

A harmadik a Rebellion 2003-as akciójátéka, a Judge Dredd: Dredd vs. Death, amelyben a képregényből (és az eredetileg Stallone főszereplésével készült mozi által) ismert igazságosztó kalandjait élhetjük át.

A csomag legvonzóbb darabja a Sniper Elite V2 lehet, amely szintén a Rebellion stúdiójában készült. A világháborús környezetben játszódó alkotásban egy mesterlövészt irányítunk, egy-egy pontos lövésünk után röntgen módba vált a kamera, így szemlélteti a játék, milyen pusztítást végez lövésünk az áldozat testében.

Az ötödik játék igazi zsákbamacska, nem lehet tudni, hogy mi lapul a csomagban. Az Indieroyal ajánlatát érdemes gyorsan megfontolni, ugyanis elég sajátos rendszerben működik az oldal. Minél többen döntenek a vásárlás mellett, annál magasabbra kúszik a csomag ára, amely 4 és 5 euró között jár. Még bő hat és fél nap áll a rendelkezésetekre. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.