Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Elrajtolt a WeareData weboldal

A Watch_Dogs új oldalán Berlin, London és Párizs napi működésébe nyerhetünk bepillantást.

2013.06.27. 15:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a Ubisoft új weboldalt indít a Watch_Dogshoz kapcsolódóan. Ez az oldal ma el is rajtolt, így az is kiderült, hogy pontosan milyen célt is szolgál.
"A WeareData látogatói megtapasztalhatják, hogy a Watch_Dogsban bemutatott világ, ahol minden mindennel összeköttetésben áll, a valóságban is létezik, és mindenki ugyanazon hálózat tagja. A WeareData görbe tükröt tart a mai világnak, és egészen más szögből mutatja be a látogatónak a várost, ahol él." - olvasható a leírásban.
A WeareData egyelőre három város, Berlin, London és Párizs életébe enged bepillantást. A kiválasztott városok zónákra vannak bontva, amelyeket 3D-s térképen látunk. Ezen pedig rengeteg élő információt találunk a telefonhálózatról, a tömegközlekedésről, a forgalomirányító lámpákról, de még a nyilvános mellékhelyiségekről is. Mindezt azt igyekszik bemutatni, hogy mennyire egyszerűen nyomon követhető ma már minden az életben. Az oldalon publikus és személyes jellegű dolgokat is találunk, így a facebook és twitter felhasználók publikus üzeneteit is elolvashatjuk.
A Watch_Dogs, amelyben hasonló mélységű világ vár arra, hogy felfedezzük, PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra november 22-én fog megjelenni, PlayStation 4-re és Xbox One-ra pedig év végén. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.