Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Július közepén jelenik meg a Face Noir angol verziója

Egy olasz csapat noir stílusú point-and-click kalandjátékot készített.

2013.06.28. 09:43 | szerző: Dino | kategória: Játék

Július 18-án jelenik meg angol nyelven a Mad Orange első játéka, a Face Noir. Az olasz csapat alkotása tavaly jelent meg hazájukban és Németországban, és igazából csak a fele annak, amit eredetileg első játékuknak terveztek, ugyanis menet közben rájöttek, hogy túl nagy a projekt ahhoz, hogy egyben készítsék el. Az angol változat elkészítésében a The Silver Lining és a Cognition: An Erica Reed Thriller mögött álló Phoenix Online Studios segítette az eredeti fejlesztőt, akik egyéb változtatásokat is végeztek az eredeti változathoz képest, többek közt javítottak a felhasználói interfészen és a pixelvadászatot is megszüntették.
A klasszikus point-and-click kalandjáték noir stílusban készült, és New Yorkban játszódik, a nagy gazdasági világválság idején. Főhősünk egy magándetektív, Jack del Nero, akit azzal a hamis váddal illetnek, hogy megölt egy férfit, aki a lányát a védelmére bízta. Miközben megpróbál rájönni, ki is ez a lány, és megpróbálja tisztázni a helyzetet, szembesül a várost behálózó korrupcióval és gazdasági bizonytalansággal.
A Face Noir jelenleg 20% kedvezménnyel, 19,99 helyett 15,99 dollárért rendelhető elő a Phoenix Online Studios oldalán, ráadásul MP3-ban jár mellé ajándékba a játék zenéje is. ■

előző
következő
Július közepén jelenik meg a Face Noir angol verziója
Július közepén jelenik meg a Face Noir angol verziójaJúlius közepén jelenik meg a Face Noir angol verziójaJúlius közepén jelenik meg a Face Noir angol verziójaJúlius közepén jelenik meg a Face Noir angol verziójaJúlius közepén jelenik meg a Face Noir angol verziójaJúlius közepén jelenik meg a Face Noir angol verziójaJúlius közepén jelenik meg a Face Noir angol verziójaJúlius közepén jelenik meg a Face Noir angol verziójaJúlius közepén jelenik meg a Face Noir angol verziójaJúlius közepén jelenik meg a Face Noir angol verziója
Face Noir
A legutóbbi Face Noir cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.