Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Mi mindent törhetünk fel a Watch_Dogsban?

Új videó érkezett a Ubisoft játékából, amelyben a hackelésről, valamint a külső alkalmazásról esik néhány szó.

2013.06.28. 13:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét hallat magáról a Ubisoft akciójátéka, a Watch_Dogs. Ezúttal a VG24/7 magazin kereste fel a francia kiadót, hogy egy interjúban a játékról faggassák az illetékeseket. Dominic Guay producer válaszolt a kérdésekre, amelyek az E3-on bemutatott demóval álltak kapcsolatban. A beszélgetés során szóba került, hogy hackeléssel mi mindent érhetünk el a játékban, illetve mire számíthatunk a külső mobilalkalmazástól.
A játékot nem profi hackerként kezdjük, fokozatosan válunk majd azzá. A különböző eszközök feltörésével nem csupán információkhoz juthatunk hozzá, de elterelhetjük mások figyelmét is (a bemutatóban úgy vontuk el az őrök figyelmét, hogy bekapcsoltunk egy zenelejátszót). A kamerákon keresztül figyelemmel kísérhetjük a barátainkat, és menekülés közben utasításokat adhatunk nekik, hogyan kerüljék el az üldözőiket. Az is kiderült, hogy minél nagyobb zűrbe keveredünk, annál nagyobb lesz a körözöttségi szintünk, vagyis annál nagyobb erőket vet be a rendőrség, hogy levadásszon minket. A videó tanúsága szerint lesz időlassításra is lehetőségünk.
A külső alkalmazás táblagépekről (és feltételezhetően okostelefonokról) használható, segítségével támogathatjuk a többi játékost. Egy térképen követhetjük nyomon, hogy ki merre jár, és milyen segítségre van szüksége. Ugyanúgy feltörhetünk eszközöket, így elterelhetjük a helikoptereket, működésbe hozhatjuk az úttorlaszokat és hasonlók. Az interjú végén Guay is megerősítette, hogy a Watch_Dogs PC-re is a jelen konzolgenerációval egy időben, november 22-én jelenik meg. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.