Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Hatalmas klánok lesznek a The Divisionben

Az ígéretes játékban alapított klánunkba végtelen számú játékost meghívhatunk.

2013.07.04. 20:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb információk derültek ki az idei E3 egyik legnagyobb durranása, a Tom Clancy's The Divisionről. A fejlesztők tervei között szerepel egy webalapú klántámogató rendszer, de ezt egyelőre nem fejtették ki bővebben. Érdekesebb részlet azonban, hogy a játékban alapítható klánunkba annyi játékost vehetünk be, amennyit csak szeretnénk. Az egyelőre nem tisztázott, hogy az egyes küldetésekbe hány csapattárssal vághatunk bele, de a Ubisoft úgy fogalmazott, az egymás elleni küzdelem szerves részét képezi majd a játéknak. A játékmenet egyaránt tartalmaz majd kooperatív és kompetitív részeket is. A történet alapvetően New York területén játszódik, de a fejlesztők nem zárták ki, hogy később DLC-k vagy kiegészítők formájában kibővítsék a játékteret. Ahogy azt már jó ideje tudni lehet, a város lakosságát egy rejtélyes vírus támadta meg, mi pedig az egyik utolsó működő szervezet tagjaként igyekszünk megakadályozni a teljes pusztulást. Emellett nekünk kell azt is kideríteni, hogy mi áll a vírus hátterében, ki fejlesztette ki és miért, van-e rá gyógymód és hasonlók. Bár a történet előre ki lesz dolgozva, nem lesz lineáris, a város minden négyzetméterét fel kell forgatnunk, hogy darabról darabra összerakhassuk a képet. Mivel a városban mindenfelé más játékosok (is) bóklásznak, ezért az egyes küldetésekre az ő segítségükkel is vállalkozhatunk, ám ilyenkor sosem tudhatjuk, hogy őket vajon éppen milyen cél vezérli.
A Tom Clancy's The Division jelen állás szerint kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül el, megjelenésére valamikor jövőre számíthatunk. ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.