Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rejtélyes játékon dolgozik az Epic Games

Az Unreal játékok és az Unreal grafikus motorok megalkotója egy eddig be nem jelentett többjátékos projekten dolgozik, derült ki egy álláshirdetésből.

2013.07.07. 20:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jazz Jackrabbit, Unreal, Unreal Tournament, Gears of War. Csak néhány az Epic Games legsikeresebb és legismertebb szériái közül. A fejlesztők nevét azonban nem csupán ezek miatt, hanem grafikus motorjuk, az Unreal Engine miatt is szinte minden videojátékos ismeri. A csapat az elmúlt években főként ennek fejlesztésére (valamint a legújabb, negyedik generáció elkészítésére) koncentrált. Igaz, volt idejük mellette elkészíteni az Xbox 360 exkluzív Gears of War sorozat epizódjait is, jelenleg pedig gőzerővel dolgoznak az első Unreal Engine 4 által hajtott játékon, a Fortnite-on.
A legújabb hírek szerint azonban nem csupán ezzel foglalkoznak a stúdiónál. A napokban felbukkant egy álláshirdetés, amelyben a Fortnite-hoz, valamint egy eddig még be nem jelentett, kompetitív többjátékos módra épülő projekthez keresnek fejlesztőket. A hirdetésben olyan rendszerfejlesztőket keresnek, akik jelentős tapasztalatokkal bírnak a lövöldözős, a szerepjátékok, a stratégiai és az MMO játékok terén is. Emellett kiderül belőle az is, hogy az új játékban komoly szerepet kap a karakterfejlődés, az eszközfejlesztés, valamint a dinamikus gazdaság.
Az természetesen nem derült ki, hogy egy korábbi sorozat új epizódjáról van-e szó, bár a fenti jellemzők alapján erre kevés az esély, esetleg egy teljesen új címen dolgoznak a stúdiónál. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!