Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rejtélyes játékon dolgozik az Epic Games

Az Unreal játékok és az Unreal grafikus motorok megalkotója egy eddig be nem jelentett többjátékos projekten dolgozik, derült ki egy álláshirdetésből.

2013.07.07. 20:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jazz Jackrabbit, Unreal, Unreal Tournament, Gears of War. Csak néhány az Epic Games legsikeresebb és legismertebb szériái közül. A fejlesztők nevét azonban nem csupán ezek miatt, hanem grafikus motorjuk, az Unreal Engine miatt is szinte minden videojátékos ismeri. A csapat az elmúlt években főként ennek fejlesztésére (valamint a legújabb, negyedik generáció elkészítésére) koncentrált. Igaz, volt idejük mellette elkészíteni az Xbox 360 exkluzív Gears of War sorozat epizódjait is, jelenleg pedig gőzerővel dolgoznak az első Unreal Engine 4 által hajtott játékon, a Fortnite-on.
A legújabb hírek szerint azonban nem csupán ezzel foglalkoznak a stúdiónál. A napokban felbukkant egy álláshirdetés, amelyben a Fortnite-hoz, valamint egy eddig még be nem jelentett, kompetitív többjátékos módra épülő projekthez keresnek fejlesztőket. A hirdetésben olyan rendszerfejlesztőket keresnek, akik jelentős tapasztalatokkal bírnak a lövöldözős, a szerepjátékok, a stratégiai és az MMO játékok terén is. Emellett kiderül belőle az is, hogy az új játékban komoly szerepet kap a karakterfejlődés, az eszközfejlesztés, valamint a dinamikus gazdaság.
Az természetesen nem derült ki, hogy egy korábbi sorozat új epizódjáról van-e szó, bár a fenti jellemzők alapján erre kevés az esély, esetleg egy teljesen új címen dolgoznak a stúdiónál. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.