Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Star Citizen már 14 millió felett jár

Az űrhajó-szimulátor már a Kickstarteren is rekordsebességgel érte el a kitűzött célt, de a rajongók azóta is egyre többet dobnak be a közösbe, hogy minél jobb játék készülhessen. A legújabb mérföldkő elérésével új játékelem került a projektbe.

2013.07.08. 10:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Star Citizen egy manapság kimondottan ritkaságnak számító műfajt képvisel. Vérbeli űrhajó szimulátor lesz, amelyre a jelek szerint a játékos társadalom nagyon ácsingózik, hiszen soha nem látott összefogásnak lehetünk szemtanúi. A Roberts Space Industries első körben a Kickstarteren gyűjtött anyagi támogatást, amely rekord gyorsasággal össze is gyűlt, de a támogatási lehetőség ezzel nem szűnt meg, sőt. A hivatalos oldalon folyamatos lehetőség van csillagpolgárrá válni, ehhez mindössze némi pénzmagot kell beáldoznunk, és máris rengeteg finomságra számíthatunk. A legolcsóbb csomag a játékon túl 1000 kreditet, egy RSI Aurora űrhajót és egy digitális kézikönyvet tartalmaz, míg a legdrágább 5000 kredit mellett egy választható űrhajót, hozzáférést az alfa és béta tesztekhez, digitális kézikönyvet, egy kemény fedeles mérnöki kézikönyvet, teljes csillagtérképet, a játék zenei albumát, valamint egy űrhajó alakú USB pendrive-t rejt magában.
A fejlesztők örömmel jelentették be, hogy a számla a napokban átlépte a 14 milliós határt, amellyel újabb mérföldkőhöz, ezzel együtt újabb játékelemhez érkezett. Az újdonság a Hibernation mód, amely lehetővé teszi, hogy sérthetetlenné tegyük űrhajónkat, míg mi játékon kívül vagyunk. A Földön egyel több városban lesz lehetőségünk leszállni, ezt a várost később mutatják be. Mindezek mellett kapunk egy Behind the Scenes of Star Citizen anyagot is a játék fejlesztéséről.
A Roberts Space Industries természetesen továbbra is várja az adományokat, a következő cél a 15 millió, amellyel feloldhatunk egy újabb repülhető hajóosztályt, valamint elkészülhet a 42 oldalas The Upgrade Handbook, amely egy PDF-ben rengeteg tanácsot ad űrhajónk fejlesztésérhez és szerkesztéséhez. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.