Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Star Citizen már 14 millió felett jár

Az űrhajó-szimulátor már a Kickstarteren is rekordsebességgel érte el a kitűzött célt, de a rajongók azóta is egyre többet dobnak be a közösbe, hogy minél jobb játék készülhessen. A legújabb mérföldkő elérésével új játékelem került a projektbe.

2013.07.08. 10:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Star Citizen egy manapság kimondottan ritkaságnak számító műfajt képvisel. Vérbeli űrhajó szimulátor lesz, amelyre a jelek szerint a játékos társadalom nagyon ácsingózik, hiszen soha nem látott összefogásnak lehetünk szemtanúi. A Roberts Space Industries első körben a Kickstarteren gyűjtött anyagi támogatást, amely rekord gyorsasággal össze is gyűlt, de a támogatási lehetőség ezzel nem szűnt meg, sőt. A hivatalos oldalon folyamatos lehetőség van csillagpolgárrá válni, ehhez mindössze némi pénzmagot kell beáldoznunk, és máris rengeteg finomságra számíthatunk. A legolcsóbb csomag a játékon túl 1000 kreditet, egy RSI Aurora űrhajót és egy digitális kézikönyvet tartalmaz, míg a legdrágább 5000 kredit mellett egy választható űrhajót, hozzáférést az alfa és béta tesztekhez, digitális kézikönyvet, egy kemény fedeles mérnöki kézikönyvet, teljes csillagtérképet, a játék zenei albumát, valamint egy űrhajó alakú USB pendrive-t rejt magában.
A fejlesztők örömmel jelentették be, hogy a számla a napokban átlépte a 14 milliós határt, amellyel újabb mérföldkőhöz, ezzel együtt újabb játékelemhez érkezett. Az újdonság a Hibernation mód, amely lehetővé teszi, hogy sérthetetlenné tegyük űrhajónkat, míg mi játékon kívül vagyunk. A Földön egyel több városban lesz lehetőségünk leszállni, ezt a várost később mutatják be. Mindezek mellett kapunk egy Behind the Scenes of Star Citizen anyagot is a játék fejlesztéséről.
A Roberts Space Industries természetesen továbbra is várja az adományokat, a következő cél a 15 millió, amellyel feloldhatunk egy újabb repülhető hajóosztályt, valamint elkészülhet a 42 oldalas The Upgrade Handbook, amely egy PDF-ben rengeteg tanácsot ad űrhajónk fejlesztésérhez és szerkesztéséhez. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.