Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hamarosan megjelenik a Humans Must Answer

Az egykori S.T.A.L.K.E.R. fejlesztők ezúttal egy oldalnézetű lövöldözős játékot készítettek, amelyben egy intelligens és ezért rendkívül veszélyes csirkék űrhajóját irányíthatjuk.

2013.07.08. 12:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Denis Matveenko és Eugeny Yatsuk korábban a S.T.A.L.K.E.R.-t jegyző GSC Game World kötelékébe tartozott, ám mikor bizonyossá vált, hogy nem készülhet el a folytatás, megalapították a Sumom Games stúdióját, amellyel érdekes, kihívásokkal teli és eredeti játékokat szeretnének készíteni.
Az ukrán illetőségű stúdió első játéka (amely sikeres Kickstarter rajtot vett korábban) azonban nyomokban sem emlékeztet majd a fejlesztők korábbi projektjére, ugyanis az oldalnézetű lövöldözős alkotások táborát erősíti majd. A Humans Must Answer az előzetes információk alapján valóban eredeti lesz, hiszen a főszereplők nem mások, mint intelligens csirkék, akik egy űrhajóval szelik át az univerzumot. Űrhajójukat megannyi fegyverrel és más felszereléssel tudjuk majd fejleszteni, amire szükség is lesz, hiszen a főellenfeleket csak nagyon nehezen lehet majd legyőzni.
A Humans Must Answer kizárólag PC-re készül el, megvásárolni a Gog.com oldalán, valamint a Steamen lehet július 11-től. Aki nem bírja ki a hátralévő néhány napot, az addig kipróbálhatja a játék demóját. ■előző
következő
Hamarosan megjelenik a Humans Must Answer
Hamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must AnswerHamarosan megjelenik a Humans Must Answer

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.