Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Augusztusban jön a DuckTales: Remastered

Megjelenési dátumot kapott a klasszikus Kacsamesék játék feldolgozása. A PlayStation 3-as változat egy hónappal korábban érkezik az Xbox 360-as kiadásnál.

2013.07.11. 23:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megjelenési dátumot kapott a nagy érdeklődés övezte DuckTales: Remastered. A játék a klasszikus Kacsamesék játék feldolgozása, PlayStation 3-ra augusztus 15-én, míg Xbox 360-ra szeptember 11-én jelenik meg, mindkét konzolra digitális formában. Ugyanakkor augusztus 20-án érkezik a PS3-as változat dobozos kiadása is. A PC-s és WiiU-s változatokról nem esett szó. A WayForward munkatársai készítettek egy új videót is, amelyben a játékról és a fejlesztésről mesélnek. ■

DuckTales: Remastered
A legutóbbi DuckTales: Remastered cikkek, hírek

hozzászólások (2)

tomes
tomes 2013.07.12. 22:15
Örülök ennek a játéknak, mert a '90-es évek elején nekem a kedvencem volt, amikor vasárnap délután 4-től három Disney-filmet vetítettek egymás után. Akkoriban tizenéves voltam, tehát pont nekem szánták ezeket a filmeket. Most elmúltam javában harminc, és sajnálom, hogy nem akkor készült el ez. A mostani kis tizenéveseknek nem lehet ez a mese a kedvencük, mert ma nem vetítik a sorozatot sehol. Kár az időeltérés. Most csak az lehetséges, hogy megveszem majd a gyerekemnek, de ő már nem érzi át igazából az egészet. Sajnálom.
tomes
tomes 2013.07.12. 22:18
Megnéztem több videót a játékról, s szerintem idegesítően rajzolták meg a Dagobert bácsi szemét. Lehet, hogy ez elrontja az egészet?
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.