Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Több projekten is dolgozik az Epic Games

A stúdió alapítója egy interjú során árulta el, hogy a Fortnite mellett több projekt is fut a stúdiónál. Ezek között találunk AAA kategóriás akciójátékot is.

2013.07.13. 12:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Epic Games az Unreal Engine negyedik generációs motorja mellett a játékfejlesztésről sem mondott le természetesen. Jelen állás szerint a legújabb játékuk a Fortnite lesz, amelyben az új motor is debütálni fog. Az idei Develop Conference során adott interjút Tim Sweeney, a stúdió alapítója, aki több érdekességről is beszélt.
"Több játékon is dolgozunk, különböző létszámokban. Ott van a Fortnite, amely egy PC-s online játék, remek szórakozást nyújt majd, hisz olyan mint a Minecraft és a Left 4 Dead keresztezése. Ezen 35 ember dolgozik jelenleg. Grafika terén nem a Call of Duty legyőzése a cél, inkább hasonlít egy Pixar animációra. Sokkal inkább a szórakoztatás a célja, mint a nagy áttörés. Emellett dolgozunk egy AAA kategóriás akciójátékon is, amelyet egyelőre nem jelentettünk még be. Továbbá több kisebb projekt is zajlik, amelyeken 2-3 fős csoportok dolgoznak. Szeretnénk, hogy a legkisebb projektektől a legnagyobbakig jó munkát tudjunk végezni."
A fentiekből tehát kiderül az is, hogy a stúdiónál a több kisebb projekt mellett képben van egy nagyobb lövöldözős játék is. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ez vajon egy új Gears of War epizód lesz, hiszen az Xbox One-ra egyelőre nincs bejelentve a széria. Ugyanakkor néhány nappal ezelőtt egy álláshirdetésben egy kompetitív többjátékos módra épülő játék fejlesztéséhez kerestek munkatársakat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.