Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Íme, a Crytek törölt játéka, a Redemption

A látott alapján nagyon sajnálhatjuk, hogy a stúdió végül kukába dobta a túlélőhorror projektet.

2013.07.13. 16:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A fejlesztők úgy jellemezték a Redemption című projektjüket, mint a The Last of Us és a Crysis 2 keresztezését. A játékot azonban nem találták elég jónak a Cryteknél, így nem folytatták a fejlesztést, kukában landolt az anyag. A fenti jellemzés részben a történetből adódik, hiszen itt is egy (tíz éves) kislányra, Jelenára kellett volna vigyáznunk. A játékmenet egyik érdekes része volt, hogy egy gomb megnyomásával alaposan megvizsgálhattuk volna Jelena arcát, ebből megállapítva, hogy vannak-e sérülései. Utasításunkra búvóhelyet keresett magának, ahol azonban a kutyák könnyen kiszimatolhatták, így mindig a közelében kellett maradnunk. A fejlesztés évek óta folyt, ám 2012 augusztusában leállították, mivel a tesztelőknek nem nagyon nyerte el a tetszését. Állításuk szerint a lány inkább volt idegesítő, mint szerethető.
"Akkor tudtuk, hogy ezt a projektet még nem adhatjuk ki. Nem volt meg sem a megfelelő technológia, sem a kapacitásunk hozzá. Ez alatt nem csupán a mi cégünket, de az egész iparágat értem." - nyilatkozta Cevat Yerli, aki maga döntött a felfüggesztés mellett. Egyébként a játék témáját saját élményei szolgáltatták. Ugyanakkor Yerli elejtett egy félmondatot, amely szerint nem mondott le végleg a Redemptionről, szeretné egyszer valamilyen formában befejezni. Az alábbi trailerből megtudhatjátok, milyen is lett volna a játék. ■

hozzászólások (1)

georgee
georgee 2013.07.14. 11:23
Hat ez olyan mint egy techdemo (milyen szep is a grafika gyak.) es a jatekbol, hogy milyen lett volna az eg vilagon semmit nem tudtunk meg.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.