Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag - középpontban a hajózás

Vadonatúj trailer látott napvilágot a karibi térségbe kalauzoló játékból. A videóban ezúttal a játék egyik fontos eleme, a hajózás került a középpontba.

2013.07.16. 19:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nők, arany és rum. Ezek kellenek egy kalóz hétköznapjaihoz. Az Assassin's Creed IV: Black Flagben mi is átélhetjük majd, hogyan is teltek ezek a hétköznapok a karibi térségben, ahol Edward Kenway kalózkapitány (és nem mellesleg orgyilkos) bőrébe bújhatunk. A Ubisoft új, nagyon hangulatos trailerrel jelentkezett ma este, amelyben közelebbről is megismerkedhetünk a játék szerves részét képező hajózással és az ahhoz kapcsolódó tevékenységekkel. Még bálnavadászatnak is szemtanúi lehetünk. Természetesen nem maradhatnak el a tengeri ütközetek sem, amelyek során akár hordókból átalakított aknákat is bevethetünk. Hajónkkal part menti településeket és erődítményeket is megtámadhatunk.
Az Assassin's Creed IV: Black Flag novemberben jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, míg PC-re és a következő generációs konzolokra valamikor év vége felé számíthatunk rá. ■

hozzászólások (10)

-T0ng-
-T0ng- 2013.07.18. 09:10
Én egyet értek Dark Archon-nal! Maga az AC attól volt az ami, hogy volt benne egy jelenkori szál is, ami összefogta a történelmi visszatekintéseket, adott neki egy keretet. Erre itt van a Black Flag, ami esetében a készítők annyival kiszúrják a szemünket, hogy "mi a játékos vagyunk az Abstergo Entertainment (Ubisoft) tesztelői és teszteljük az emlékeke"...aha...

Még mindig tartom magam ahhoz a gyanúmhoz, hogy ez csak egy összekötő rész az igazi folytatás előtt, hiszen egy jelentősebb arc sem dolgozik a játékon, akik korábban a fő részeket alkották. Természetesen itt pl. Corey May-re gondolok, aki az eddigi összes fő rész történetét összehozta.

Természetesen várom a részt, de engem ezek után nem tölt el akkora várakozással, mint a korábbi részek. Ami pedig a Watch_Dogs-ot illeti, kétségtelenül ígéretesebb mint a soron következő AC.
Dark Archon
Dark Archon 2013.07.18. 11:52
Most, ha még jobban belegondolok, maga a fő sztori a részek számával alig-alig haladt előre. Totál lesarkítva a dolgokat, bőven elég lett volna csak az AC3-mal játszani és tudsz mindent. Persze az előző részek is jók voltak, de hogy én nem fogom ugyanazt végigjátszani még 4-5 részen át, hogy csak a legutolsó részben derüljön ki a végkifejlet, az is biztos.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.07.18. 12:06
Tény, hogy a harmadik részben még csak most nyírtam ki az első Templart, s annyi ideje játszom vele lassan mint az 1-2. résszel együttvéve - nem játékidőben, hanem a napokat-heteket nézve. Nem köt le annyira. Bár már a revelationst is csak Altair miatt játszottam végig.
-T0ng-
-T0ng- 2013.07.18. 12:40
Azért egy trilógiának az a menete, hogy a harmadik részben derüljön ki a végkifejlet. Az más kérdés, hogy a új játékosok kedvéért igyekeztek minden rész önállóan jászhatóvá tenni, de aki az a5 játékot végigjátszva végigköveti a történetet, azért mélyebben belelát Desmond szerepébe és ez benne a szép.

Azt azért már kevésbé helyeslem, hogy csak a történelmi részre helyeznek hangsúlyt, mert azzal a sorozat lényegét ölik meg. Ahogy előttem már említették, így valóban jobb lett volna saját címen kiadni egy spin-off ként, mert ez így számomra (mindegy mekkora részét teszi ki a modern körítés) nem az az AC, amit várok.

Mindenesetre még azért piszkálja a fantáziám, hogy háta lesz a játékba valami csavar, de félek, hogy ha nagyon ebben bízom a vége pofára esés lesz.
Dark Archon
Dark Archon 2013.07.18. 14:48
"Azért egy trilógiának az a menete, hogy a harmadik részben derüljön ki a végkifejlet."

Mondjuk ez igaz, rosszul fogalmaztam :)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.