Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még idén megjelenik a State of Decay PC-re is

Xbox 360-on már egy ideje elérhető és nagy népszerűségnek is örvend a zombis játék, amely még ebben az évben PC-re is megjelenik.

2013.07.18. 13:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Xbox 360-ra már június eleje óta elérhető az Undead Studios zombis játéka, a State of Decay. A kizárólag digitális úton beszerezhető, nyitott világú alkotás nagy népszerűségnek örvend. Azt már a bejelentésekor is jelezték a készítők, hogy elsősorban a Microsoft konzoljára dolgoznak, de később PC-re is elkészül a játék, most pedig azt is biztossá tették, hogy a megjelenésére még ebben a naptári évben számíthatunk. A Steam Early Acces keretein belül valamivel hamarabb is kipróbálható lesz, ám ez a változat kizárólag kontrollerrel lesz irányítható, míg a végleges természetesen támogatni fogja a billentyűzet-egér párost is. Emellett a PC-s változat élesebb textúrákat kap, mindezt magasabb framerate mellett. Ezt leszámítva, tartalmi szempontból nem fog különbözni a PC-s és X360-as kiadás.
Utóbbihoz egyébként hamarosan megérkezik a harmadik nagy frissítés, amely után már NPC társainkat is magunkkal vihetjük portyáinkra. A készülő sandbox módról is esett néhány szó, amelyek szerint adott lesz egy völgy. Miután letelepedtünk, létrehoztuk a túlélőtáborunkat nekiláthatunk módszeresen megtisztítani a környéket a zombiktól. Ezt követően a csoport néhány tagjával odébb állhatunk egy másik völgybe, ahol mindent kezdhetünk elölről. A völgy mindig ugyanaz marad, de mindig nehezedik a dolgunk, több zombi lesz, kevesebb nyersanyag. ■

State of Decay
A legutóbbi State of Decay cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.07.18. 14:13
Videók alapján nagyon jónak tűnik, egy próbát szerintem meg fog érni.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.