Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Strider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double Helix

A Capcom bejelentése mellé megérkeztek az első képek, valamint két trailer is. A játékban egy különleges képességekkel rendelkező ügynököt irányíthatunk a távoli jövőben.

2013.07.19. 09:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Double Helix Games mostanában a '80-as és '90-es évek klasszikus játékainak feltámasztására szakosodott. Náluk készül ugyanis a Killer Instinct remake-je, valamint a Capcom legújabb bejelentése szerint a Strider is. Utóbbi játék eredetije 1989-ben látott napvilágot, most pedig a jelen elvárásainak megfelelően éled újjá az oldalnézetes akciójáték. A történet a távoli jövőben játszódik, főszereplője Hyriu, egy különleges képességekkel megáldott ügynök. Feladatunk nem más, mint végezni Meio nagymesterrel, aki a föld aktuális diktátora.
A régi játékokkal ellentétben a remake egy viszonylag szabadon bejárható világban játszódik, vagyis bármikor visszamehetünk a már felfedezett pályákra. Mivel karakterünk folyamatosan fejlődik, és új képességekre tesz szert, így minden korábban már bejárt helyszínen új - addig elérhetetlen - részekre lehet eljutni. A fejlesztők nagyon nagy hangsúlyt fektetnek az irányításra, különösképpen a harcok tekintetében.
A Strider 2014-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra, minden esetben digitális úton. A bejelentés mellé két trailer és néhány kép is érkezett. ■


előző
következő
Strider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double Helix
Strider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double Helix
Strider
A legutóbbi Strider cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2013.07.19. 12:37
Ez nekem tetszik:)

Mostanában nagyon szemezgetem az ilyesféle oldalnézetes action gamekkal.

Felkerült a várólistára ez is az Ong Bang Kog izé mellé.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.