Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Strider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double Helix

A Capcom bejelentése mellé megérkeztek az első képek, valamint két trailer is. A játékban egy különleges képességekkel rendelkező ügynököt irányíthatunk a távoli jövőben.

2013.07.19. 09:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Double Helix Games mostanában a '80-as és '90-es évek klasszikus játékainak feltámasztására szakosodott. Náluk készül ugyanis a Killer Instinct remake-je, valamint a Capcom legújabb bejelentése szerint a Strider is. Utóbbi játék eredetije 1989-ben látott napvilágot, most pedig a jelen elvárásainak megfelelően éled újjá az oldalnézetes akciójáték. A történet a távoli jövőben játszódik, főszereplője Hyriu, egy különleges képességekkel megáldott ügynök. Feladatunk nem más, mint végezni Meio nagymesterrel, aki a föld aktuális diktátora.
A régi játékokkal ellentétben a remake egy viszonylag szabadon bejárható világban játszódik, vagyis bármikor visszamehetünk a már felfedezett pályákra. Mivel karakterünk folyamatosan fejlődik, és új képességekre tesz szert, így minden korábban már bejárt helyszínen új - addig elérhetetlen - részekre lehet eljutni. A fejlesztők nagyon nagy hangsúlyt fektetnek az irányításra, különösképpen a harcok tekintetében.
A Strider 2014-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra, minden esetben digitális úton. A bejelentés mellé két trailer és néhány kép is érkezett. ■


előző
következő
Strider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double Helix
Strider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double HelixStrider - oldalnézetes akciójátékon dolgozik a Double Helix
Strider
A legutóbbi Strider cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2013.07.19. 12:37
Ez nekem tetszik:)

Mostanában nagyon szemezgetem az ilyesféle oldalnézetes action gamekkal.

Felkerült a várólistára ez is az Ong Bang Kog izé mellé.
további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!