Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alaposan megvágták a South Park: The Stick of Truth forgatókönyvét

Az eredeti forgatókönyv 850 oldalra rúgott, ám ennek megvalósítása nagyjából évtizedeket vett volna igénybe. Így az anyagot jelentősen megvágták, a kivágott részekből pedig későbbi játékokat terveznek.

2013.07.19. 13:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Meglehetősen hányattatott a sorsa az eddigi legígéretesebb South Park játéknak, a South Park: The Stick of Thruth-nak, a fejlesztés ugyanis jelentősen hátráltatta a THQ csődje és a kiadóváltás. Most már azonban látszik a fény az alagút végén, a tervek szerint év végén jelenik meg a játék PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
A forgatókönyvet természetesen a rajzfilmeket is jegyző Trey Parker Matt Stone duó írta, akikkel azonban egy picit elszaladt a ló. A szkript első változata ugyanis 850 oldalasra sikerült, amelyre az Obsidian munkatársai csak annyit mondtak, 2032-re el is készülünk vele. Így következhetett az anyag alapos megvágása, ám a kidobált részeket gondosan elrakták későbbre. A fejlesztők úgy gondolták, ezekből remek DLC-ket lehetne készíteni, ám az írópáros erre annyit reagált: "Fenét!" A játékhoz nem terveznek DLC-ket, ehelyett inkább a későbbi folytatásokhoz szeretnék felhasználni mindazt, ami ebbe a játékba most nem fért bele. Ehhez persze az is kell, hogy a The Stick of Thruth kellően sikeres legyen, hiszen más esetben a Ubisoft biztosan nem fog pénzt áldozni a folytatásra. ■

South Park: The Stick of Truth
A legutóbbi South Park: The Stick of Truth cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.