Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fire Warrior

Készül az első a Warhammer 40000 világában játszódó FPS.

2002.12.02. 16:19 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A THQ készíti az első Warhammer 40000-re alapuló játékát a Fire Warrior-t. A Games Workshop táblás stratégiájából egy különleges FPS készül PC-re és PS2-re. A Warhammer 40000 világ eddigi sikerességét jól mutatja az, hogy eddig több mint 500 millió dollár bevételt hoztak a Games Workshop-nak. A játék egy sötét jövőt fest le, a 41. évezredben a káosz teljesen nyíltan támadja az emberiséget, mely már a galaxis jó részét lakja. Az egyedüli védelmezője fajunknak a félhalott császár és hűséges katonái az űrgárdisták. A játékban is egy fiatal űrgárdistát kell majd alakítanunk, név szerint Kais-t, aki friss tagja a Fire Warriors-nak. A feladatuk az, hogy megmentsék Ethereal Ko'vash-t. A küldetés egyszerűnek tűnik, de mint minden az életben ez nem mehet egyszerűen. A bonyodalmak odáig vezetnek, hogy még saját anyahajója ellen is kénytelen támadást indítani a fiatal harcos. ■

Warhammer 40,000: Fire Warrior
A legutóbbi Warhammer 40,000: Fire Warrior cikkek, hírek

hozzászólások (6)

bizmut
bizmut 2002.12.07. 09:55
Jogos az előző hozzászólás.Ennek ellenére én már várom. Csodálkoztam, hogy eddig miért nem vették észre WH40K-ban rejlő fps lehetőséget.Kiváncsi vagyok, hogy a gamén belül lesz e majd választási lehetőség pl Harlequinnel vagy vidám Tyranidával nyomulni.Bár Space Marines forever.
Erc
Erc 2002.12.10. 11:25
A WH40k világát, már megpróbálták FPS-íteni, Half Life total mod keretében (pl.: Rival Species, Plague Storm, stb), de nem nagy sikerrel, nem tudom elkészült-e valaha valamelyik, de szerintem nem.

Érc
bizmut
bizmut 2002.12.11. 17:41
Köszi Erc. Remélem ez a game nem jut erre sorsra.Egy önálló játék mégis más mint egy mod.Bár manapság erősen a piac diktál és a réteg érdeklődés mint nem kifizetődő tétel szerepel a bevétel rovatnál.÷)
Semmer
Semmer 2004.01.19. 07:43
Annak idején még az XT-k és 286-osok fénykorában volt egy WH40k FPS, bár ha megfeszülök sem tudom megmondani a címét. Egy öttagú Terminator bandával kellett génorzókat írtani. Az akkori kor játékai között überkirály volt, de mai szemmel nézve - idézve kedves haveromat - egy pixeles ge*i :-D
szedrencs
szedrencs 2004.01.19. 16:27
SPACE HULK!
további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!